FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe, atacat de unde nu se aștepta » Antrenorul roș-albaștrilor este acuzat după evoluțiile modeste ale echipei: "Face o mare greșeală"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 10:08

Emerich Ienei, antrenorul care a dus Stelei Cupa Campionilor în 1986, a vorbit despre jocul Stelei și l-a criticat pe Laurențiu Reghecampf.

"La Steaua nu văd nimic lucrat în ultimii 30 de metri. Ar trebui să existe automatisme. Mijlocaşul central trebuie să ia mingea de la fundaşul central, să o trimită în partea stângă şi tot aşa. Dar la Steaua nu vedem deloc aşa ceva.

La Steaua, totul se bazează pe individualităţi. Nu există un joc colectiv de echipă, în care să se vadă traseele exersate. Toţi jucătorii încearcă să rezolve fazele individual şi se precipită.

Reghe face o greşeală foarte mare când schimbă des pozițiile jucătorilor. Nu poţi avea automatisme cât timp muţi jucătorii de pe o poziţie pe alta. Jucătorii trebuie să ştie care este poziţia lor și să aibă anumite repere.

În vremurile în care aveam marea echipă a Stelei, primul "11" era cunoscut de toată lumea. Acum nu vedem două meciuri cu aceeaşi echipă de start, iar asta este din nou o mare greşeală. Stelei îi lipseşte o echipă de start bine conturată pe care să o ştie toată lumea. La Steaua nu mai există astăzi titulari, ceea ce e greşit", a zis  Emerich Ienei pentru ziare.com.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
1422898941351462
Dan Antoniu  •  21 Noiembrie 2016, 16:25

asa e nea IMI, da, asta se crede marele ANTRENOR, si NU e , dar cine sa-l dea pe brazda, mm e mai fraier ca el si gigi .

hanmocar
hanmocar  •  21 Noiembrie 2016, 16:21

Forza Reghethustra ! dușmanii CRAPĂ DE CIUDĂ !

201.
201.  •  21 Noiembrie 2016, 13:49
Postat de valentinn10 pe 21 Noiembrie 2016, 12:17

Gelule , fugi la Sopoca , e un loc liber ca amurit ala, nu ai auzit? , nu te mint , fugi repede , daca n- ai cu ce te duc eu gratis , ***, dar fugi ca se ocupa locul , frustratule.

Bai ***daca antrenezi si folosesti metode de pregatire cu copiii cu atata dibacie precum folosesti limba romana,e clar.Se scrie Sapoca,SAPOCA,nu Sopoca ilustrule,apoi,cu ce bani il duci tu mah,nu te vaitai acum cateva zile pe articolul cu Pandurii referitor la salariile de 1000 E ca tu ai doar 1000 Lei/luna?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează