LIGA 1  ·  STEAUA

Reghe cere jucători ieftini! » Antrenorul Stelei nu vrea să depăşească plafonul de salarii impus de Becali

Reghecampf are nevoie de un fundaş dreapta şi de un atacant.
Reghecampf are nevoie de un fundaş dreapta şi de un atacant.

Articol de — Marti, 18 Decembrie 2012, 00:00

Actualul antrenor e primul tehnician al Stelei care anunţă că nu trebuie aduşi fotbalişti "scumpi, care să iasă din plafonul salarial şi care să pună în pericol bugetul echipei".

Premieră în Ghencea. Nu doar patronul e cel care ţine la un plafon salarial în privinţa fotbaliştilor care urmează să fie achiziţionaţi, ci pentru acest lucru votează chiar şi antrenorul principal. Reghecampf anunţă care sînt posturile care trebuie să fie acoperite în această iarnă, dar e primul tehnician care face şi trimitere la partea financiară.

"Avem două poziţii unde trebuie să transferăm, e vorba despre un fundaş dreapta şi un atacant, însă trebuie să avem grijă ce alegem. În primul rînd, să găsim jucători, dacă sînt străini, care să-şi dorească să vină în România pe un salariu mic. E important ca, pînă să avem siguranţa că sîntem în Champions League şi să ne bazăm pe milioanele de euro de acolo, să nu fim dezechilibraţi din acest punct de vedere, cel financiar", a declarat Reghecampf.

La Steaua există deja un plafon salarial de 10.000 de euro pe lună, de care însă nu s-a ţinut întotdeauna cont, existînd cazuri în care anumiţi jucători au venit chiar şi pe un salariu dublu. De exemplu, Geraldo, în vara lui 2010, a semnat pe 2 ani, cu un contract anual de 250.000 de euro.

8 milioane de euro a încasat Steaua în acest sezon doar de pe urma participării în Europa League, sumă la care se adaugă aproape 3 milioane de euro din drepturile TV în Liga 1

700 de mii de euro e cel mai scump jucător achiziţionat de Steaua de cînd la echipă a fost instalat Reghecampf, e vorba despre Pintilii, adus de la Pandurii Tg. JiuCine e italianca din prima linie de la Arad care l-a impresionat pe ministrul sănătății

Libertatea

Comentarii (11)

andystar  •  19 Decembrie 2012, 17:40
Postat de ovidiu_3003 pe 18 Decembrie 2012, 12:02

RegheBlat nu vrea discutii intre jucatori ....

fa pasi desfiintatule !

ovidiu_3003  •  18 Decembrie 2012, 12:02

RegheBlat nu vrea discutii intre jucatori ....

imodric  •  18 Decembrie 2012, 10:38

ieftini ia , ieftin joaca ! dar , cica oierul baga cei mai multi bani ! si idiotii cred asta !

Vezi toate comentariile (11)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1