FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe continuă războiul cu Dinu în presa belgrădeană: "Nu se gîndeşte la viaţa lui?!"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 februarie 2013 10:56

Tabloidul belgrădean "Alo" a publicat ieri un interviu cu Laurenţiu Reghecampf pe marginea "afacerii Bayern - Cottbus", întărind neimplicarea sa în dosar:

"Această minciună a fost lansată de un om bătrîn împotriva unui antrenor de 37 de ani, care a obţinut alături de jucători un avans de 17 puncte faţă de Dinamo în acest sezon. Sînt poveşti de adormit copiii, iar scenariul lansat de Dinu e foarte bun pentru Hollywood.

Iar Chiriţă, omul care mi-a botezat primul copil, nu mai face parte din familia mea, am apucat-o pe drumuri diferite. Iar dacă Dinu zice că a intervenit la Zonja, la Mile, nu se gîndeşte la viaţa lui?!".

"Nu am pronunţat numele Zonja"
Cornel Dinu a replicat ieri spuselor lui Kuzman Babeu: "Dinu vorbeşte de Zonja Petrovici, dar nu-l cunoaşte, l-a văzut de vreo două ori doar!". "În toată această întîmplare nu am pronunţat niciodată numele lui Zonja.

L-am cunoscut acum mai mulţi ani, era un apropiat al lui Arkan. Ne-am văzut o dată cînd o conducea pe Obilici, apoi, la 3-4 ani după moartea lui Arkan, ne-am întîlnit în Cipru, cînd organiza turnee şi aducea fotbalişti.

Eu nu am pronunţat numele lui Zonja în această întîmplare cu pariurile pentru că el nu are nici o legătură, ci doar pe al lui Mile Jerkovici", a explicat Mister.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
diss
diss  •  14 Februarie 2013, 10:57

Reghe in loc sa isi vada de echipa care nu a jucat nimic pana acum, se tine de dezvaluiri incendiare prin tot felul de publicatii! Sa vedem cat de bine a organizat,impreuna cu marea somitate care este stoica, acesta perioada de pregatire. Au tinut echipa in cantonament 2 luni, s-au antrenat numai la 20 de grade ca apoi ,ce surpriza!, sa realizeze ca in Olanda mai si ninge, nu aveau teren de antrenament,noroc cu Nesu!, iar cand au ajuns la Amsterdam prima data au mers in cartierul rosu! Organizare de profesionisti adevarati! Noroc ca se duce prodanca si ii salveaza! Si stai sa vedem si cu pariurile ca fum fara foc nu iese!

teodor.muresan
teodor.muresan  •  12 Februarie 2013, 13:19
Postat de gicarijakone pe 12 Februarie 2013, 13:10

La cine crezi tu ca m-am referit? A luat Reghe vreun titlu ca antrenor?

Nu. Dar asta e valoarea. Stai linistit, ca-l rateaza si pe asta.

gicarijakone
gicarijakone  •  12 Februarie 2013, 13:10
Postat de florinch pe 12 Februarie 2013, 13:04

Ai dreptate, a luat titluri la pariuri,atunci cand antrena Bufte,Chiajna..............Te refereai la Reghe,nu?

La cine crezi tu ca m-am referit? A luat Reghe vreun titlu ca antrenor?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează