FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reghe continuă să jongleze cu apărarea: doi fundași, patru cupluri! Cum arată ultima sa improvizație

Moke e titular cert întrucât acoperă mai multe posturi
Moke e titular cert întrucât acoperă mai multe posturi

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2017 00:00

Reghe continuă să jongleze cu apărarea: improvizația Pintilii a devenit indisponibilă, Tamaș e tot suspendat.

Steaua trebuie să se roage ca atacanții ei să producă mai multe goluri decât încasează apărarea șubredă. Alibec a făcut diferența în Derby-ul cu Dinamo, o partidă în care defensiva lui Reghecampf a suferit din nou și a pus în pericol punctele.

"Câinii" au egalat la unu, apoi au avut două șanse mari să facă 2-2, un fault al lui Pintilii la Petre nesancționat de Kovacs cu penalty și o bară a lui Rivaldinho. Apărarea fragilă a roș-albaștrilor se subțiază și mai tare înaintea jocului cu Astra, de joi.

Tamaș rămâne suspendat, mai are de stat o etapă. Noutatea după partida cu Dinamo o constituie suspendarea lui Pintilii, eliminat spre finalul jocului de duminică. Reghe trebuie să inventeze un cuplu nou de fundași.

Varianta logică pentru apărare ar constitui-o revenirea după accidentare a lui Bălașa. Jucătorul adus de la AS Roma a lipsit cu Dinamo din cauza unor probleme musculare. Recuperarea sa l-ar titulariza în centru alături de Moke.

Fără Bălașa, Laurențiu va fi forțat să mai improvizeze o dată, așa cum a procedat și cu Pintilii în Derby. Muniru sau Ovidiu Popescu va evolua ca stoper lângă Moke.

Și Muniru, și Popescu sunt mijlocași centrali, românul a fost utilizat chiar avansat în ultima vreme, de când lui Becali i s-a părut că fotbalistul ex-Poli aduce cu Lampard. Dar ei sunt singurii cu calități fizice îndeajuns de bune pentru a se descurca pe poziția de fundaș central.

"Muniru ar fi o variantă ca stoper, da. Să vedem mai întâi cum decurge recuperarea lui Bălașa", a comentat Reghecampf în urma succesului contra lui Dinamo.

În cazul în care va apela la Muniru sau la Popescu lângă Moke, tehnicianul va ajunge la 5 cupluri de fundași centrali rulate de-a lungul acestui sezon, în condițiile în care în lotul său se găsesc doar doi stoperi specializați, Tamaș și Bălașa.

"Pintilii a fost eliminat pentru două «galbene», da, însă s-a descurcat ca fundaș central și a confirmat că e dispus să se sacrifice pentru echipă"
Mihai Stoica, manager Steaua

Cine a jucat stoper la Steaua anul acesta

Jucătorul Postul de bază
Tamaș Stoper
Bălașa Fundaș dreapta/Stoper
Moke Mijlocaș central
Pintilii Mijlocaș central

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  04 Aprilie 2017, 10:04
Postat de blatistu49 pe 04 Aprilie 2017, 09:10

la blaturi sunt bun aici dar inEUROPA sunt ciurucuri

Spre deosebire de FCD1948B, care sunt ciurucuri peste tot... Nu tu campionat, nu tu Cupa, nu tu Europa, ba mai dau si peste mai stiu eu ce galactici prin amicale... Cum care? Samtredia...

valentinn10
valentinn10  •  04 Aprilie 2017, 09:39
Postat de blatistu49 pe 04 Aprilie 2017, 09:10

la blaturi sunt bun aici dar inEUROPA sunt ciurucuri

CCE ,SUPER CUPA EUROPEI , DOUA FINALE ,TREI SEMIFINALE, toate cu arbitrii ,voi , saraci frustrati si invidiosi amarati . ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  04 Aprilie 2017, 09:33

Noroc de voi(GSP) si de Ana. Voi faceti analiza resurselor si stabiliti candidatii. Ea propune noi 'demersuri' in cuplu. El executa. Pana cand?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close