FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA. JOI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Reghe, declarație ciudată înainte de meciul cu Astra: "Nu suntem favoriți"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 11:05

Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre meciul cu Astra, de joi, în cadrul unei conferințe de presă.

"Pentru mine este clar că ne așteaptă un meci foarte dificil. Mă gândesc doar că anul trecut ne-am bătut cu Astra pentru titlu. Este o echipă periculoasă, cu jucători de valoare și care se pot mobiliza.

Indiferent de rezultatele de dinainte, Astra este o echipă puternică și valoroasă, care ne poate pune probleme. Budescu este foarte important pentru ei. Nu știm încă dacă va juca. Ne pregătim la fel. Trebuie să avem grijă la fazele fixe, dacă va juca Budescu.

Bălașa poate să joace și sper să joace cât mai bine. Sper ca fotbaliștii care intră să facă un beci bun și să câștigăm cele trei puncte.

Jucăm cu echipa campioană, care ne-a învins și nu cred că suntem favoriți mâine seară.

Mereu e un dezavantaj când antrenorul nu e pe bancă. Cu siguranță Șumudică va ajuta mai mult echipa când va fi pe bancă", a spus Reghecampf la conferință. 

  • FCSB - Astra se joacă joi, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
andrei.f
andrei.f  •  05 Aprilie 2017, 12:45

Păi dacă Astra, echipă bătută acasă de Viitorul, e favorită la Bucureşti, Reghe, lasă-ne !

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  05 Aprilie 2017, 12:25

Ce smecher e Reghe el sigur ca va cistiga daca joacă Moraeș care a facut cadou victoria Viitorului

hanmocar
hanmocar  •  05 Aprilie 2017, 12:05

CIUDATA PENTRU VOI *** !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează