FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe e cu ochii pe puştii din lot » Cinci tineri pentru viitorul Stelei!

Puşcaş şi Năstăsie sînt doi dintre tinerii jucători în care Reghecampf are încredere
Puşcaş şi Năstăsie sînt doi dintre tinerii jucători în care Reghecampf are încredere

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 iulie 2012 19:00

Laurenţiu Reghecampf a luat în Austria toţi jucătorii pe care Steaua îi are în acest moment în lot. Printre aceştia şi mai mulţi fotbalişti tineri, cărora Reghe le acordă o atenţie sporită.

Dintre puştii pe care tehnicianul stelist îi are în pregătiri trei au şanse să facă parte şi în timpul campionatului din lotul primei echipei: Valeriu Lupu, Lucian Filip şi Ionuţ Năstăsie. Portarul Valentin Cojocaru şi mijlocaşul Cristian Puşcaş doar se vor pregăti cu prima echipă.

Cum au evoluat cei cinci în amicalele din Austria
Valentin Cojocaru - portarul care a fost în probe chiar şi la Liverpool - a jucat doar 45 de minute, în primul amical al verii, cu georgienii de la Kutaisi, 1-1. Golul georgienilor a venit chiar în urma unei greşeli a goalkeeper-ului de 17 ani, care a scăpat în faţă o minge uşoară. A avut şi o paradă reuşită în faţa adversarilor, cu care s-a mai scos faţă de colegi.

Valeriu Lupu - una dintre surprizele pregătirilor. Folosit în banda stîngă, Lupu a avut evoluţii apreciate. A crescut în joc şi are şi o pasă de gol, în meciul cu Lokomotiv Plovdiv. Totuşi, porneşte cu şansa a treia la titularizare, deoarece pe stînga, Reghe îi are pe Latovlevici şi pe Pîrvulescu.

Lucian Filip - e tînărul pe care Reghecampf va miza cel mai mult în viitorul sezon. Asta pentru că antrenorul de 36 de ani e un adevărat mentor pentru Filip, pe care l-a pregătit şi la FC Snagov, şi la Concordia Chiajna. Filip va evolua mai ales atunci cînd unul dintre mijlocaşii defensivi, Pintilii sau Bourceanu, va avea probleme.

Ionuţ Năstăsie - cea mai mare surpriză a cantonamentelor. Folosit extremă dreapta, Năstăsie a prins prima echipă în detrimentul mult mai consacraţilor fraţi Costea. Cu cît evoluează mai mult cu atît prinde mai mult tupeu. E singura soluţie viabilă pentru postul de mijlocaş dreapta, în cazul în care titularul incontestabil, Alexandru Chipciu, va absenta.

Cristian Puşcaş - atacant la origine, blondul venit de la Tîrgu-Mureş a fost folosit în primele două amicale ca mijlocaş la închidere. Are şanse infime să prindă chiar şi un loc în lotul de 18.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
syntrax
syntrax  •  06 Iulie 2012, 10:37
Postat de jorgecosta pe 05 Iulie 2012, 18:00

mmm...neinteresant...zer de oaie clocit in soare

Esti un prost.

danny91sv
danny91sv  •  05 Iulie 2012, 21:12

Uitati de Iulian Rosu care va ramane oricum la prima echipa, caci, ca sa nu fie pierdut de Steaua, are clauza sa fie mereu la echipa mare si sa nu fie imprumutat.

jorgecosta
jorgecosta  •  05 Iulie 2012, 21:00
Postat de saviola2_8 pe 05 Iulie 2012, 19:07

V-as ruga frumos pe toti stelistii sa nu le mai raspundeti acestor clone: amusament/alpin/jorce.costa si altele! Nu facem decat sa le dam satsifactie, daca-i ignoram usor , usor vor disparea! Sa-i lasam sa trancane, pana la urma ce importante are ce debiteaza un postac platit? Doar asa putem discuta despre fotbal, sa vorbim doar cu cei care merita V-as ruga sa va abtineti cat puteti,va multumesc anticipat! Forza Steaua!Mereu Superiori!

:)) Prietene, clone, sunteti voi: bronzati, bruneti, ochi bulbucati, frunte tesita, soferi de BMW 5th hand, spargatori de seminte, aruncatori de flegme si sudalme, manelisti, cu 0 perspective de reusita in viata.hehe

Vezi toate comentariile (15)
Comentează