FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe ia presiunea de pe umerii jucătorilor săi: ”Campionatul e prioritatea, Europa League e pe planul doi”

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 martie 2013 17:54

Steaua a bifat un nou succes, 4-3 la Piatra Neamţ, şi pare că nu are cine s-o oprească în drumul spre titlul cu numărul 24. Iar joi este partida decisivă de pe Stamford Bridge, cu Chelsea, la Londra.

Laurenţiu Reghencampf şi-a păstrat cumpătul şi încearcă să-i liniştească şi pe elevii săi: "Cîştigarea campionatului a rămas şi rămîne prioritatea Stelei, Europa League e de-abia pe locul secund. Important e să cîştigăm Liga 1.

Mă bucură atitudinea băieţilor. Vom analiza şi jocul pe care Chelsea l-a disputat contra lui Manchester. Nu mă surprinde revenirea ei pe Old Trafford. Ştim pe cine întîlnim, chiar dacă unii s-au grăbit să spun că londonezii au trupă slabă acum. O să mergem la Londra să jucăm fotbal. Dar cînd întîlneşti o echipă precum Chelsea, aproape orice e posibil!".

"Băieţii vorbesc între ei, eu nu mă bag în manifestările lor de bucurie. Oricum, n-au exersat la antrenamente ceea ce-au făcut pe gazon, poate în vestiar, nu ştiu", a spus Reghencampf vizavi de cum au celebrat steliştii goluri la Piatra Neamţ

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
georgeiulian
georgeiulian  •  13 Martie 2013, 18:23

Si vad ca profesionalismul lipseste cu desavarsire... Nici macar atunci cand este semnalata greseala nu este reparata... Dulcea noastra tara...

georgeiulian
georgeiulian  •  13 Martie 2013, 10:28

Rusinica domnule jurnalist... Reghecampf nu "Reghencampf"...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează