FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe îi pedepsește » Niciun jucător stelist nu primește liber înaintea meciului cu ASA Tg. Mureș

Reghecampf a decis să nu dea nicio zi de vacanță în plus fotbaliștilor săi
Reghecampf a decis să nu dea nicio zi de vacanță în plus fotbaliștilor săi

Articol de - Publicat miercuri, 04 mai 2016 00:00

Victoria Astrei din meciul cu Dinamo i-a asigurat oficial locul 2 Stelei, însă jucătorii nu au primit vești bune din partea antrenorului.

Laurențiu Reghecampf a decis ieri dimineață ca toți fotbaliștii să rămână alături de echipă până la meciul de duminică seară din deplasarea de la Mureș.

Ieri după prânz, Reghe și-a scos jucătorii în ploaie pentru o ședință de pregătire de mai bine de două ore și le-a transmis decizia pe care a luat-o.

"Toată lumea rămâne la echipă! Nu primește nimeni liber, plecăm acasă doar când se termină campionatul, pe 8 mai! După meciul cu ASA Tg. Mureș vom stabili programul pentru perioada următoare, după fiecare face ce vrea, respectând Regulamentul de ordine interioară al clubului", le-a spus tehnicianul jucătorilor.

La Astra e invers

Situația nu este aceeași și la Astra, antrenorul campioanei, Marius Șumudică, decizând că vedetele pot să nu mai facă deplasarea la Severin pentru partida cu Pandurii de sâmbătă seară.

"Ultimul antrenament în formulă completă va avea loc joi dimineață la Ploiești, apoi cine vrea să nu meargă la meciul cu Pandurii are liber din partea conducerii pentru a merge în vacanță. Cine vrea să joace în ultimul meci o poate face", spun cei din staff-ul giurgiuvenilor.

Și-au revenit accidentații

Reghecampf a primit vești bune din partea staff-ului medical. Chipciu și Kharja și-au revenit după accidentări și vor fi în lot pentru ultima etapă. De ieri cei doi au reluat antrenamentele.

Dacă Chipciu e apt sută la sută, marocanul Kharja a făcut ieri o ședință de pregătire specială alături de kinetoterapeutul clubului, Ovidiu Kurti, iar de astăzi va intra în programul de pregătire alături de restul colegilor.

În schimb, pentru Marica sezonul e deja încheiat, acesta nefiind în lot pentru partida de duminică seară. Reghe nu-l va putea folosi nici pe Mihai Pintilii, suspendat, după ce în meciul cu Pandurii de pe Arena Națională a primit cel de-al patrulea cartonaș galben din play-off.

"Obiectivul nostru în acest moment este să ne calificăm în grupele Champions League! Vom avea un traseu foarte greu și trebuie să ne pregătim foarte bine pentru a putea îndeplini ceea ce ne propunem!"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
444001919101397
Florean Andrei  •  04 Mai 2016, 15:26

Jucătorii Stelei trebuie să aibă salariul tăiat, la aşa joc, au salarii prea mari !

stelbz
stelbz  •  04 Mai 2016, 10:59

Imi pare rau sa spun dar ceea ce am vazut la jucatorii echipei Steaua cu Pandurii nu-mi venea sa cred. Total neputinciosi in circulatia balonului, total pierzatori in jocul de unu la unu, total imprecisi in pasele date la proprii coechipieri, total imprecisi in sutul la poarta. Toate astea in frunte cu Nicusor Stanciu ! ( In contradictie cu ceea ce am vazut la Astra in meciul cu Dinamo......) Pai, ce vrem, fratilor cu asa ceva ?

mal.
mal.  •  04 Mai 2016, 10:40

Profesionist adevărat! Ha, ha, ha... Vai de mama lui! Antrenoru' lu' Pește!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează