FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe îl copiază pe Piţurcă! » Steliştii se reunesc azi în ministagiul din Izvorani

Steaua începe azi pregătirea pentru titlul 24.
Steaua începe azi pregătirea pentru titlul 24.

Articol de - Publicat luni, 07 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 06 ianuarie 2013 19:59

Antrenorul Stelei le-a transmis jucătorilor că vor face cîte trei antrenamente pe zi în ministagiul de la Izvorani, la fel cum proceda şi actualul selecţioner cînd antrena în Ghencea.

După o vacanţă de 3 săptămîni, Steaua se va reuni azi pentru un sezon în care vrea să cîştige titlul după o pauză de 7 ani şi să revină în grupele Champions League după 5 ani. Reunirea se va face la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, unde jucătorii vor efectua vizita medicală, după care Reghecampf îi va aştepta direct la baza de la Izvorani, unde se va desfăşura un stagiu de pregătire de 3 zile.

Reghecampf va copia metodele pe care Piţurcă le-a impus cînd a fost ultima dată în Ghencea. Îi va supune pe jucători la cîte 3 antrenamente pe zi, tocmai pentru ca Bourceanu şi compania să ajungă repede la o formă fizică bună, mai ales că primul amical tare va fi peste doar o săptămînă, pe 15 ianuarie, cu Celtic Glasgow.

De joi, Steaua va pleca în Spania, pentru un alt cantonament de două săptămîni, unde Reghecampf va conduce cîte două antrenamente pe zi şi echipa va susţine alte 3 amicale, în afară de cel cu Celtic: cu Basel, cu Dinamo Kiev şi cu Ferencvaros.

Vin 28, sînt apţi doar 24
Chiar dacă la reunirea de azi vor veni nu mai puţin de 28 de jucători, Reghecampf nu-i va avea la dispoziţie pe toţi, ci numai 24 dintre ei. Martinovici şi Tibi Bălan vor fi lăsaţi acasă deoarece clubul nu-i mai doreşte, în timp ce Gabi Matei şi Georgievski sînt accidentaţi şi nu vor putea nici măcar să se antreneze pînă în martie-aprilie.

Ce jucători sînt aşteptaţi la reunire
Portari: Tătăruşanu, Stanca, Cojocaru
Fundaşi: Chiricheş, Martinovici, Latovlevici, Pîrvulescu, Gardoş, Szukala, D. Bratu, G. Matei, Georgievski, Lupu
Mijlocaşi: Pintilii, Chipciu, Cr. Tănase, Prepeliţă, Bourceanu, Ad. Popa, Filip, I. Năstăsie, Puşkaş, T. Bălan
Atacanţi: Rusescu, Nikolici, M. Costea, Rocha, G. Iancu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
dugme
dugme  •  07 Ianuarie 2013, 10:54

MA DUC SA FAC CACA ::::...DECI AI COPIEZ PE CEI DE LA GSP

plischi
plischi  •  07 Ianuarie 2013, 06:45

daca eu port pantaloni maron se poate spune ca ii copiez pe totzi cei care poarta pantaloni de o asemenea culoare?! reghe il va copia pe pitzurca numai atunci cand va proceda intr-o maniera proprie numai antisapunarului national!

cornelbb
cornelbb  •  07 Ianuarie 2013, 03:48

Domnu' Andrei si in Germania tot 3 antrenamente pe zi se fac. Citeste gsp.ro inainte sa scrii un articol. Vezi Marica, chiar voi ati scris... De la Piturca poti copia doar miscarea din incheietura la aruncatul zarurilor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează