FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, 30 NOIEMBRIE

Reghe le răspunde dinamoviștilor: "Văd că vor s-o țină la infinit cu acea coregrafie"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 20:00

Chiar dacă mai sunt peste două săptămâni până la derby-ul dintre Steaua și Dinamo, declarațiile dintre oficialii celor două echipe au început deja.

Dănciulescu a mutat primul azi, afirmând că "ceea ce s-a întâmplat în tribune la meciul cu City a lăsat urme adânci printre steliști", dar Reghecampf nu a întârziat sa-i răspundă dinamovistului.

"Nu mă interesează acest lucru, nici măcar nu mă uit în tribune la meciuri pentru că eu sunt atent la ceea ce se întâmplă în teren. 

Dacă ei vor s-o țină la infinit cu acel eveniment, n-au decât. Și cu incendierea peluzei o țin la nesfârșit de 20 ani, văd că așa fac și cu acea coregrafie de la meciul cu City", a declarat antrenorul Stelei la TV Digi Sport.  (Detalii AICI despre coregrafie)

Derby-ul dintre Dinamo și Steaua va avea loc pe 30 noiembrie, pe Arena Națională. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (125)
1175292502558795
Iulian Giurca  •  20 Noiembrie 2016, 20:13

Nu uitati steaua şi dinamo au campionate câstigate ca trebuia. Ce ecipa din ro a avut 9 titulari in nationala,unii chiar rezerve la echipa de club! Stiutorilor de fotbal...

cainelup
cainelup  •  15 Noiembrie 2016, 10:13

Are dreptate Danciu, inca fac spume gigistii si sunt semne clare ca nu va trece asa de usor. In fond, pe buna dreptate, e grea viata de guvid...

oricare
oricare  •  15 Noiembrie 2016, 08:47

Doare, stiu, e nasol *** cineva pe tine in halul asta :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (125)
Comentează
Close