FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB, MÂINE, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Reghe nu a venit la conferința de presă » Și-a trimis secundul, iar acesta a atacat pe toată lumea: "E un final previzibil"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 12:11

Laurențiu Reghecampf, suspendat pentru două etape după meciul cu Dinamo, 1-2, nu a venit astăzi la conferința de presă de dinaintea meciului cu Astra, de mâine.

Toni Petrea, antrenorul secund, a venit la conferință și a vorbit despre finalul sezonului și despre meciul cu echipa campioană.

"Din punctul meu de vedere, acest final de play-off a fost unul previzibil. Mă refer la modul de exprimare al unor echipe în ultimele jocuri. E normal. Unele echipe nu mai au aceeaşi motivaţie și nu mai au niciun obiectiv. De aceea,  probabil că interesul pentru aceste meciuri nu mai este acelaşi.

Lucrurile vor sta cu totul altfel mâine. E cunoscută adversitatea celor de la Astra faţă de Steaua. Jucătorii se vor motiva și toată lumea vrea să câştige contra Stelei. Ne aşteaptă un meci greu și suntem conştienţi că vom primi o replică foarte bună din partea Astrei. Cred că suntem pregătiţi să facem faţă.

Noi suntem obligaţi să câştigăm. Vom vedea după meci care mai sunt şansele. Nu este presiune. Trebuie să câştigăm cele două meciuri care au rămas. După aceea vom vedea ce se întâmplă în celelalte partide", a spus Toni Petrea la conferința de presă.

  • Astra - FCSB se joacă mâine de la ora 20:30 și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (44)
danut1971
danut1971  •  07 Mai 2017, 20:04
Postat de andy_2008 pe 07 Mai 2017, 14:52

Daca Steaua avea un antrenor mai acatarii,nu unul bun, la ce jucatori avem eram de mult campioni. Sa faci egal cu Viitorul,si sa ataci Dinamo in minutul 96 e de cascadorii rasului.Poate si egalul cu Medias a contat.Antrenorul e sufletul echipei,a se vedea la Contra care a facut zmei din niste gloabe luate la sfarsitul targului.

gloaba esti tu cu epavele tale fcsb-iste! fortza Dinamo

mosykw1
mosykw1  •  07 Mai 2017, 17:45

Patru echipe din play-off :Dinamo,Astra,CFR Cluj si Craiova joaca in asa fel incat sa nu iasa FCSB campiona.Viitorul sta la mila altor,poate le vor da ceva puncte altii iar FCSB joaca pe cont propriu.Orice si oricat zice ca totul se joaca pe teren,adevarul este cu totul altul.Anul trecut Dinamo a jucat ptr. Astra.Vom vedea maine seara daca acum este viceversa.Echipe de 2 bani,campionat la fel ,rezultate 0.Atat la nivel de cluburi dar mai ales la nivel de nationala.Si alde Burleanu se imbata cu apa rece.Jenant!

bigdeal
bigdeal  •  07 Mai 2017, 15:11
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Vor "devenii" cand vei invata tu sa scrii corect.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează