FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe nu e de acord cu decizia celor de la LPF: "Pe 22 decembrie nu poţi juca fotbal"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 08 octombrie 2013 21:44

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, nu este de acord cu decizia celor de la LPF de a programa jocul cu Astra pe 22 decembrie.

"Nu cred că pe 22 decembrie poţi să joci fotbal. E foarte important să avem un teren bun.

Dar dacă joci la 8 jumătate seara, vă daţi seama că pot fi -15 sau -10 grade. Nu ştiu dacă acest meci se va ridica la adevărata lui valoare.

Nu pot cunoaşte temperatura de acum, dar oricum cald nu va fi sigur. Poate ne înţelegem altfel, să vedem", a spus Laurenţiu Reghecampf la DigiSport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
steaua024
steaua024  •  09 Octombrie 2013, 13:16

Ce rau este cand n-ai adversari pe masura! In afara dezechilibrului total, gen STEAUA si...CELELALTE din Liga 1, se adanceste diferenta intre multumirea suporterilor Stelei si...reactia bolnavicioasa a celorlalti! Multi dintre ceilalti "arunca" cu ...ce au la indemana, nefolosind argumente plauzibile! Ceilalti tot arunca pe 0-7 din Ch.L. ! Mi-a placut reactia antrenorului Chirila (care nu poate fi acuzat de..."stelism" fiind un dinamovist pur-sange!) care a spus ca valoarea echipei Chelsea este mai mare decat o transa de imprumut a Romaniei de la FMI...:-))) No comment!

steaua024
steaua024  •  09 Octombrie 2013, 12:44
Postat de gemminy55 pe 09 Octombrie 2013, 07:27

DA,CHIAR ! ce atita stress/puteti sa bagati si juniorii 2 ca vor avea grija arbitrii sa elimine de la adversari si 5 jucatori numai sa cistigati! apropos...cit ati "DECARTAT"la frf ptr ca v-au facut "campioni!? dar,anu asta ce cota v=au cerut?oricum de vaslui ati scapat,de PETROLUL IDEM mai aveti pe ASTRA so terminati nu voi,cei din liga si din frf ,normal!deci ba felicit ptr ca veti cistiga titlul 25 si cred ca si cupa romaniei!doar ati "picat"cu poli timisoara! cit le veti da de data asta 5-7 9?la zero!?inca nu ati aflat cu cit cistigati? va asteptam cu mesaje sa bagam la pariuri sa facem si noi un ban cinstit pe spatele HOTILOR ! Felicitari reghe ,sa vina BRUGE s

4-0 !!

steaua024
steaua024  •  09 Octombrie 2013, 12:42
Postat de kilimanjaro pe 09 Octombrie 2013, 08:35

Gargara pentru maneliști ceea ce spune reghe. „talent”. Mai are tupeu să caște plicul după ce că tot campionatul a fost aranjat să iasă campioni, guristul s-a trezit vrobind iar. Bre amețitule de talent de doi bani, cui îi pasă că jucați pe frig, zăpadă sau în sahara, oricum ați aranjat meciul,și oricum nici draq nu are timp de niște blatiști penali ca voi. Valoasrea ați arătat-o. Sunteți praf și pulbere.

Ai tras...apa?

Vezi toate comentariile (63)
Comentează
Close