FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe nu se aștepta la asta! Antrenorul Stelei, făcut KO: "Ce să facă în Bundesliga? Să fie bucătar sau șofer? Văd că este în panică"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 11:14

Marcel Răducanu, fost jucător la Steaua și în Bundesliga, l-a criticat dur pe Laurențiu Reghecampf și a vorbit despre o posibilă numire a acestuia pe banca lui Hamburg, așa cum presa specula înainte de meciul cu Osmanlispor, acum o lună.

"Reghecampf trebuie să aibă rezultate cu echipa asta ( Steaua). Nu știu cum se explică faptul că anumiți jucători jucau atât de bine la Astra, iar la Steaua nu mai dau randament. Poate sunt antrenamentele prea tari, poate nu se face ce trebuie la antrenamente sau poate schimbă prea des echipa.

Nu au jucat nimic în ultimele meciuri. Nu se poate să te bată Dinamo și să faci egal cu Botoșaniul, echipe mult mai slabe.

E clar că se întâmplă ceva acolo, în vestiar. Dar noi, din afară, nu știm exact. Cum să spui, totuși, așa ceva despre un jucător de care s-ar putea să ai nevoie? (n.r. vezi aici declarațiile lui Reghecampf despre Tudorie). Dacă era în Germania și spunea așa ceva, se termina cu el. Era vai de capul lui!".

"Nu acceptă critica, ce să caute la Hamburg?!"

"Sunt niște chestii care mă pun pe gânduri. În plus, Reghecampf nu acceptă critica. E foarte deranjat când cineva îi spune că nu vede nimic. E tânăr și trebuie să mai învețe. Văd că este în panică fiindcă toată lumea e cu ochii pe el și că e răspunzător de rezultate. Dar sunt curios să vad dacă o să mai fie antrenor și din iarnă.

Ce să caute la Hamburg? Să vină șofer, bucătar sau ce? Ce să facă el în Bundesliga? În Germania nici nu s-a pomenit despre venirea la Hamburg", a spus Răducanu pentru Libertatea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (75)
933960793415637
Ardelean Nelu  •  11 Decembrie 2016, 07:26

Au la hamburg multe bagaje angajeaza si in port

766974576778807
Florin Grigorita  •  11 Decembrie 2016, 03:03

Are perfecta dreptate marcel raducanu in privinta jucatorilor ...dar greseste numindul pe reghe antrenor ...cred ca mascota era mai potrivit ...

respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  10 Decembrie 2016, 22:04

Tot la fel de adevarat e si faptul ca Becali vinde jucatorii buni. Mereu schimba echipa, e mereu in stare de reorganizare. Daca-l pastra macar pe Hamroun cred ca altfel arata echipa

Vezi toate comentariile (75)
Comentează