FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe poate bate recordul pe care îl doreşte fiecare antrenor al Stelei! ;)

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 martie 2013 10:00

Laurenţiu Reghecampf a impresionat în acest sezon la Steaua, a dus-o pe Steaua pe primul loc în campionat şi foarte aproape de sferturile Europa League, fiind eliminată, în cele din urmă, de Chelsea.

De aceea, tehnicianul se poate lăuda, dincolo de parcursul din campionat şi din Europa League, cu o altă performanţă şi anume că e pe locul 4 în topul tehnicienilor cu cel mai lung mandat pe banca Stelei.

Dacă va termina sezonul în funcţie, va fi al treilea, după Olăroiu şi Piţurcă. O eventuală calificare în grupele Ligii Campionilor l-ar apropia pe Reghe chiar de primul loc!

Antrenor: Mandat
1-2. Olăroiu: 18 luni
Piţurcă: 18 luni
3. Lăcătuş: 12 luni
4. Reghecampf: 10 luni fără 5 zile
5. Zenga: 10 luni fără 11 zile
6. Stoichiţă: 9 luni
7. I. Stan: 6 luni fără 3 zile
8. Protasov: 6 luni fără 5 zile

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
stampede
stampede  •  16 Martie 2013, 11:50
Postat de jalemare pe 16 Martie 2013, 10:11

mai bine si-ar impune ca obiectiv sa-l depaseasca pe Emerich Jenei. nu cred ca e mai important cat stai la un club decat ceea ce reusesti acolo. pentru gesepisti pare exact invers :))

Respect.

jalemare
jalemare  •  16 Martie 2013, 10:11

mai bine si-ar impune ca obiectiv sa-l depaseasca pe Emerich Jenei. nu cred ca e mai important cat stai la un club decat ceea ce reusesti acolo. pentru gesepisti pare exact invers :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează