FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe pornește războiul: "Eu decid tot la Steaua, niciodată Becali!"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 00:00

Dacă a văzut că nu merge cu vorba bună, Laurenţiu Reghecampf și-a schimbat radical discursul din ultimele săptămâni și a început să se comporte la fel cum o făcea acum 3 ani, atunci când ataca pe toată lumea.

Deranjat că în ultima perioadă fanii, specialiștii în fotbal și presa au comentat pe marginea implicării lui Gigi Becali la echipă, Reghe a răspuns pe-un ton agresiv. “Opriţi-vă odată! Nu mai vorbiţi despre de ce nu joacă Boldrin, de ce bate Alibec cornere sau altele. Eu decid tot, nu patronul! Eu vorbesc mereu cu Becali. Steaua e Steaua și pentru jucători nu e la fel ca la echipele de la care vin. Nu mai încercaţi să creaţi o atmosferă proastă. Nu există așa ceva. Nici la nivelul echipei și nici la nivelul conducerii. Sunt momente în care jucătorii nu se ridică la nivelul lor. Poate din cauza stresului sau a anumitor faze ratate ușor”, a spus Reghe.

Cum a reacționat antrenorul când a fost vorba de demisie, de fanii Stelei și de jucători puteți afla din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
unulobisnuit
unulobisnuit  •  12 Martie 2017, 15:54

Poate ne spune când a decis ca această echipă să mai și câștige o partidă acest laudă-mă gură...

1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  12 Martie 2017, 15:53
Postat de Vladimir Bogdan pe 12 Martie 2017, 13:26

ăsta e chior... face pe prostul... sau n-a băgat de seamă că el antrenează (vorba vine...) o echipă care se numește FCSB?!

Stai linistit ca nici cei de la gsp sau din televiziune nu au observat asta. Nu stiu cum se traduce prosteala asta cu ,,n-ai voie sa folosesti numele Steaua dar toti il folosesc peste tpt, la tv, prin ziare, pe internet. Sau a ,,folosi" inseamna in Romania doar ,,a scrie"?

andy_2008
andy_2008  •  12 Martie 2017, 15:13

De aia ne bate Dinamo la scor ,ca e Reghe mare antrenor!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează