FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe Power » Venirea lui Laurențiu Reghecampf la Steaua nu e doar o lovitură pentru banca tehnică! Și norocul s-a întors » Șumudică e cel mai afectat :)

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2015 01:21

Laurențiu Reghecampf a revenit la Steaua după remiza de la mijlocul săptămînii dintre campioana României și ASA Tîrgu Mureș, scor 1-1. 

Venirea a fost de bun augur pentru steliști, care au cîștigat partida de la Pitești cu CS U Craiova, scor 2-0, la capătul unui joc convingător, poate cel mai bun al Stelei din acest sezon. 

Lucrurile au mers bine pentru Steaua nu doar direct, ci și indirect. Mai exact adversarele Stelei au început să calce greșit de cînd Reghecampf a fost numit antrenor. 

Cea mai afectată este Astra Giurgiu, care n-a mai obținut vreun succes în ultimele două jocuri. Echipa lui Marius Șumudică a remizat cu Voluntari și CSMS Iași.

Dinamo n-a cîștigat nici ea acasă cu formația lui Napoli, în timp ce surpriza a venit de la Severin, unde Pandurii a fost umilită de Botoșani, care e la primul succes "afară" din acest sezon. 

Rezultatele de cînd Reghecampf a revenit:

Astra - Voluntari 1-1
Dinamo - CSMS Iași 0-0
Pandurii - Botoșani 0-3
CSMS Iași - Astra 1-1
Steaua - CS U Craiova 2-0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
mvradulescu
mvradulescu  •  07 Decembrie 2015, 17:49
Postat de wishmaster pe 07 Decembrie 2015, 15:30

cat ziceai ca ne da craiolguta voastra? 4-0 cumva? :)))) cine bah? marea speranta a lu' Peshte prajit ala, Ivan sau cum il cheama? :)))))) ...

Nu cred că merită atenție "proorocirile" stimabilului "3003", având în vedere că el își exprimă dorințele fără o evaluare valorică prealabilă ... Oare ar considera cineva că greșesc dacă aș denumi asta "subiectivism în formă continuată" ?

crimson.veritas
crimson.veritas  •  07 Decembrie 2015, 17:13

Astrele sunt cu noi ...:)) Cel putin una din ele ...:))

wishmaster
wishmaster  •  07 Decembrie 2015, 15:30
Postat de ovidiu_3003 pe 07 Decembrie 2015, 11:10

...fcsb a batut o echipa de neplatiti ...cand o sa joace in Europa ...o sa se faca de ras ...

cat ziceai ca ne da craiolguta voastra? 4-0 cumva? :)))) cine bah? marea speranta a lu' Peshte prajit ala, Ivan sau cum il cheama? :)))))) ...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează