FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Reghe scapă de emoții înaintea ultimului amical al iernii » Se poate baza pe unul dintre oamenii de bază

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 31 ianuarie 2017 09:39

Lovit la gleznă în amicalul cu Slovan Bratislava (1-2), Gabi Tamaș i-a dat emoții lui Laurențiu Reghecampf, însă fundașul stelist va reveni chiar de astăzi.

Tamaș s-a antrenat ieri normal alături de colegii săi, iar astăzi va putea juca în ultimul amical al iernii disputat de de Steaua în Antalya, cu Wisla Cracovia.

Reporterii Gazetei prezenți în cantonamentul Stelei anunță că Tamaș va juca încă din primul minut al amicalului cu polonezii.  

Fundașul de 33 de ani a ratat doar patru meciuri ale Stelei în acest sezon, cu Foresta Suceava și CS Mioveni în Cupă și contra Chiajnei și lui ACS Poli în campionat.

Meciul amical dintre Steaua și Wisla Cracovia se va juca astăzi, de la ora 16:30 și poate fi urmărit liveTEXT pe GSP.RO (detalii AICI).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
731538780308997
Marinel Enescu  •  31 Ianuarie 2017, 13:56

Nu știu ce să mai cred dar am impresia că toată conducerea clubului F.C.S.B au creeri imbalsamati, nu au o logica in a aduce jucători necesari echipei. În cluburile de fotbal europene ( chiar și din ligile inferioare, după cum sa demonstrat ) există jucători mult superiori celor din camp. intern, dar trebuie că în conducerea clubului sa existe oameni care de pricep la fotbal și in a alege jucători pentru posturile deficitare echipei, dar în acelas timp un bun sfătuitor al antrenorului. Gigi Becali consideră că nu are nevoie de așa ceva el fiind alfa și omega acestui club, care după cum decurg lucrurile din vara își va pierde identitatea. Ciobanul asta chiar daca a făcut multe pentru club nu-si poate imagina că ar mai putea să primească sfaturi de la oameni ai fotbalului mult mai pregătiți decât el.☺

ortega
ortega  •  31 Ianuarie 2017, 13:22

Ore Bricheta nu-si trage o mustata si se rade in cap dupa modelul grobianului ala din Dambovita , sa-si arbitreze *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  31 Ianuarie 2017, 12:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează