FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, AZI, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Reghe se pregăteşte de plecare » Veste proastă pentru suporterii Stelei în cel mai bun sezon din ultimii 7 ani

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 19:10

Soţia tehnicianului din Ghencea a declarat ieri: "Mă rog la Dumnezeu ca soţul meu să prindă un contract bun în străinătate, să plecăm şi să scăpăm de nenorocirile din România"


Steaua e campioană 99 la sută, după 7 ani de pauză, însă fanii nu se pot bucura pe deplin. Motivul? Există tot mai multe voci care indică o posibilă despărţire a lui Reghecampf de echipă. După Liţă Dumitru, care acum o lună a spus că "Reghe va avea oferte bune la vară şi eu cred că va alege ce va fi bine pentru el, adică va pleca", ieri chiar soţia tehnicianului a făcut o declaraţie care lasă clar să se înţeleagă că ei îşi doresc să părăsească ţara.

"Mă rog la Dumnezeu ca soţul meu să prindă un contract bun în străinătate ca să plecăm şi să scăpăm de toate nenorocirile de aici! E mai uşor pentru cei care au reuşit aici să continue în altă parte. Îmi pare atît de rău că Steaua, la nivelul ăsta, joacă într-un campionat atît de murdar. Nu mai suport atîta golănie! Aici este un mediu putred de la rădăcină, la noi sînt numai infractori care fac mişto pe la televiziuni. Cînd îl vezi pe Halagian cu cîtă nonşalanţă vorbeşte despre blaturi şi reciprocităţi şi despre ce făcea el cu Jean Pădureanu, că se uita portarul în tribună după gagici, îţi vine să laşi totul şi să pleci. Nu mai văd nici o ieşire. Sistemul e mort de la A la Z", a declarat Anamaria Prodan la Sport Total FM.


"De ce Mircea Lucescu, Dan Petrescu, Dorinel Munteanu nu doresc să revină în România? Au ales banii, într-adevăr, dar au ales şi demnitatea"
Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf

"Laur e sub contract cu Steaua şi sper să plece doar după ce va sta pe bancă şi în Champions League. Nici nu vreau să mă gîndesc că va pleca"
Mihai Stoica, manager general Steaua

567587-caseta-derby.jpg

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (92)
hv010253hv
hv010253hv  •  15 Aprilie 2013, 18:04

reghe daca pleaca il conduce muierea,cum se zice in popor.sa nu uiti de unde ai plecat , mai spune-o vorba ....intr-un cuplu civilizat cum se pretinde ana fiecare e cu treaba lui.....nu-i asa?reghe este prea finut sa faca asta...sa duca steaua cu munca lui in primavara uefa campions ligue si ...este timp si de plecat afara,evitind lasitatea si nerespectarea promisiunii....asa va fi dumnezeu cu voi daca nu,veti regreta si sfarsi tragic...si e pacat...fiti romani si orice-ar fi nu besteliti tara...padure fara uscaturi nu este.ganditi-va la suporterii stelei adevarati si nu la dusmanii stelei...reghe NU VA FI IUBIT NICIODATA CA LA STEAUA. VA DORESC TOT BINELE DIN LUME.

run.away
run.away  •  14 Aprilie 2013, 22:11

femeia asta de obicei vorbeste avioane. insa de data asta are dreptate. sper sa nu mai calc veci in tara aia.

itza69
itza69  •  14 Aprilie 2013, 21:02

Mi se pare ca a inceput sa vorbeasca prea mult madam Reghe.Se baga in seama,acum ca e pe cai mari.Vrea sa plece?? ok , sa plece daca asta vrea neaparat.S-a saturat de mizeria din Romania??De aia a fugit rapid din Brazilia.E mizerie la noi din cauza unor oameni de aceeasi speta cu ea.Barfitori,mahalagii,inculti si limitati in gandire si limbaj.Sa nu uite ca daca Steaua datoreaza mult antrenorului Reghe,Si el datoreaza Stelei numele actual in Europa.La Chiajna nu auzea nimeni de el.Ar fi fost un antrenor interesant si atat.Asa ca madam Prodan,ca sa parafrazez pe cineva,ciocul mic!

Vezi toate comentariile (92)
Comentează