FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe spune tot » Pe cine vrea la Steaua şi cine nu are loc în echipă

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 11 octombrie 2012 18:54

Invitat la emisiunea Fanatik Show de la DigiSport, Laurenţiu Reghecampf a anunţat şi ce transferuri poate face Steaua în pauza competiţională.

Gigi Becali a pus ochii pe mai mulţi jucători din Liga 1, dar tehnicianul stelist a anunţat cine este în cărţi pentru un transfer:

...despre Bawab: "Eu l-am adus pe Bawab în România, cînd eramla Gloria Bistriţa. Acolo nu prea a jucat pentru că era pe post cu Junior Moraes, cu Băjenaru, cu Ciprian Petre. Este un jucător interesant, dar nu cred că va veni la Steaua. Noi avem nevoie de jucători care sînt peste cei de acum"

...despre Bozovici: "Pe acel post îi avem pe Latovlevici, jucător de echipa naţională, dar şi pe Paul Pîrvulescu. Sînt doi jucători valoroşi, nu avem nevoie de altcineva pe banda stîngă"

...despre Wesley: "L-am dorit şi acum. Este un jucător foarte valoros. Nu este lent, este extrem de inteligent. A fost golgeter în România, a plecat la Al Hilal, este golgeter şi acolo. Eu, ca antrenor, îl vreau la echipă chiar şi acum. Nu cred că ne va încetini jocul"

Reghecampf a mai explicat şi că postul de atacant şi cel de mijlocaş ofensiv sînt principalele vizate pentru pauza de iarnă.

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (123)
daveroirl
daveroirl  •  12 Octombrie 2012, 01:05

acuma stiu de ce sunt pline articolele stelei de mongolezi ,astia nu mai pot dormi de cand au luat bataie ,saracii !:))

terminatorul2
terminatorul2  •  12 Octombrie 2012, 01:02
Postat de transilvanialibera pe 12 Octombrie 2012, 00:25

dili dili psihopatu+)))

Schimbă placa ! Ce toată ziua o dai cu ”dili-dili” ??? Dacă nu spui nimic de fotbal , la revedere , plimbă ursul !!!

pacapaca
pacapaca  •  12 Octombrie 2012, 00:34
Postat de transilvanialibera pe 12 Octombrie 2012, 00:25

dili dili psihopatu+)))

dili dili constipatu-)))

Vezi toate comentariile (123)
Comentează