FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe uimit după returul cu Legia: "N-am mai văzut niciodată aşa ceva!" A pus ochii pe doi jucători ai polonezilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 28 august 2013 19:10

Atmosfera fantastică creată de fanii celor de la Legia l-a impresionat pe Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul Stelei a remarcat şi doi jucători ai polonezilor, pe care ar dori să-i transfere.

"E un club foarte puternic, am fost impresionat. Au 15-20 de milioane buget, au un stadion frumos şi nişte fani incredibili, cum n-am mai văzut niciodată. Atmosfera a fost incredibilă! Mi-au plăcut Kosecki şi Radovici. Dar de la Legia e foarte greu să iei jucători, sînt plătiţi foarte bine", a declarat Reghecampf la Fanatik Show, pe Digi Sport.

Jakub Kosecki, 22 de ani, e mijlocaş stînga şi a marcat golul Legiei din meciul tur, scor 1-1. Înalt de 1,68 m, Kosecki are 3 selecţii la naţionala Poloniei.

Sîrbul Miroslav Radovici, 29 de ani, e mijlocaş ofensiv şi joacă la Legia din 2006.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
vasile_69
vasile_69  •  29 August 2013, 10:14
Postat de dynamovist pe 29 August 2013, 00:22

Furman a jucat super, la fel si nr 20.

Da, dar nu mai super ca Steaua care s-a calificat absolut meritat , a fost mai buna peransamblu decat Legia lucru recunoscut dealtfel chiar de antrenorul Urban al Legiei.Bravo Steaua ! Felicitari inca odata pt. ceea ce faci pt. imaginea fotbalului romanesc an de an , fie ca e vorba de UCL sau de Europa Lique !!!

vasile_69
vasile_69  •  29 August 2013, 10:10
Postat de mgexpert pe 29 August 2013, 09:43

..Kosecki a facut ce-a vrut pe flancul lor stang..de altfel Legia a dominat-o net pe Steaua dupa minutul 10 pana'n ultimul sfert de ora..

Pai vezi a dominat-o din minutul 10, de ce??????????? Simplu orice echipa profesionista daca are 2-0 cum a avut Steaua invita adversarul la atac pt. a beneficia de spatiile largi din aparare ceea ce s-a si intamplat doar ca Steaua a ratat mult cum a facut-o de multe ori si in campionat si in Europa.Steaua a jucat cat a trebuit s-a vazut foarte clar asta mai ales in ultimul sfert de ora cand ia tinut la respect pe polonezi si a avut si 2 mari ocazii de gol,golul Legiei nemaicontand in ceea ce priveste calificarea.Om nu ma astept la laude la adresa Strelei din partea adversarilor care nici macar nu mai stiu cum arata un meci in cupele europene, ce sa-i faci frate INVIDIA E MARE SI PATOLOGICA !

ghedmar
ghedmar  •  29 August 2013, 10:09
Postat de mgexpert pe 29 August 2013, 09:43

..Kosecki a facut ce-a vrut pe flancul lor stang..de altfel Legia a dominat-o net pe Steaua dupa minutul 10 pana'n ultimul sfert de ora..

eu cred ca tu te-ai uitat la alt meci, din minutul 10 pana in minutul 60 apoi legia nu a mai avtins mingea in mare a mai avut 3 lovituri libere din lateral atat si golul din final ce dominatie ai vazut tu oricum terminase benzina

Vezi toate comentariile (32)
Comentează