FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reghecampf a ales cantonamentul lui Dică » Ce sumă au cheltuit steliștii pentru a se pregăti în Olanda

Acesta este hotelul de patru stele în care sunt cazaţi Budescu și compania, aflat în apropierea celui mai mare parc din Apeldoorn FOTO Raed Krishan
Acesta este hotelul de patru stele în care sunt cazaţi Budescu și compania, aflat în apropierea celui mai mare parc din Apeldoorn FOTO Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iulie 2017 00:00

Steaua are cantonament de 100.000 de euro! Aceasta este suma pe care oficialii stelişti au scos-o din buzunar pentru cele două săptămâni petrecute în stagiul de pregătire din Olanda.

Pentru o singură zi de pregătire în Olanda, Steaua scoate din buzunar aproximativ 170 de euro pentru fiecare persoană.

V-aţi întrebat de ce echipele din România nu mai merg în cantonament vara în Austria, unde pe vremuri era plin de formaţii din prima ligă? Steliştii au decis în urmă cu un an să spună pas munţilor austrieci şi să-şi mute pregătirea centralizată în Olanda.

Laurenţiu Reghecampf a fost cel care a decis în urmă cu doi ani că "Țara lalelelor" este locul ideal pentru un stagiu de pregătire centralizat timp de două săptămâni şi tot el a ales programul din această vară înainte să demisioneze de la cârma echipei în urmă cu o lună.

Detalii de culise despre cantonamentul steliștilor din Olanda aflați din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
ray51
ray51  •  03 Iulie 2017, 12:27

Totul costa! Este frustrant pentru un patron sa scoata bani pentru plati iar echipa sa se miste intre agonie si extaz.

ortega
ortega  •  03 Iulie 2017, 08:53
Postat de John Milne pe 03 Iulie 2017, 06:14

I'm your worst nightmare.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  03 Iulie 2017, 06:14
Postat de waves pe 03 Iulie 2017, 03:29

Ba cu cat te plateste nea gigi ca se merita vad ...Nu ai sta asa non stop aici......

I'm your worst nightmare.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează