FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf a băgat un jucător de bază în ședință » Ce l-a nemulțumit pe antrenor: "Ăsta este adevărul"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2016 10:29

Adus pentru a fi înlocuitorul lui Stanciu, Ricky Boldrin a avut un început bun de sezon, dar în ultimele meciuri a avut evoluții slabe.

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a dezvăluit că a avut o discuție cu jucătorul său și i-a explicat acestuia diferența față de fosta sa echipă, Astra.

"Chiar am vorbit cu Boldrin și am discutat despre anumite momente din timpul unui meci. Fiecare echipă cu care joci încearcă să evolueze foarte dur și se organizează foarte bine. Jucătorii adverși au ambiție foarte mare, iar acestea sunt lucruri pe care el nu le-a întâlnit când juca la Astra. Ăsta este adevărul!

Aici nu vorbim de pregătirea pe care au făcut-o ei acolo, cum a scos de foarte multe ori în evidență Șumudică, și nici de faptul că au câștigat un campionat. I-am felicitat pentru asta. Dar la Steaua este altceva", a spus Reghecampf la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
haideusicfr
haideusicfr  •  15 Noiembrie 2016, 22:46

La Astra era altceva . Era performanta. Fara atatea ifose. Astra si fara jucatorii dati Stelei joaca mai bine ca si aceasta.In cupele europene a fost net superioara Stelei. Iar conditiile ,net inferioare.

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  15 Noiembrie 2016, 15:31

Baiatul asta este senin,pai antrenamentele tale dupa plecarea neamtului sunt zero,asta este problema.Oricum,tu pri.esti cei mai buni jucatori si degeaba...baiatule,esti zero...

balauru48
balauru48  •  15 Noiembrie 2016, 14:13
Postat de khal_37 pe 15 Noiembrie 2016, 12:20

Și de sportivii aduși de dinamo și de restul cluburilor din liga 1 gratis...ce spui.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează