FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA

Reghecampf a bătut palma cu Chiajna

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2011 13:49

Fostul antrenor al formaţiilor FC Snagov şi Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, s-a înţeles cu oficialii grupării Concordia Chiajna şi va semna un contract valabil până în vară, cu drept de prelungire pe încă un sezon dacă formaţia va reuşi să se salveze de la retrogradare. Reghecampf va fi prezentat jucătorilor mâine dimineaţă, când va anunţa programul echipei în pauza competiţională. Reunirea echipei Concordia Chiajna este programată pentru 9 ianuarie.

Mi-am dorit foarte mult să reuşesc, dar am izbutit foarte puţine în acest sezon. O victorie m-ar fi făcut să rămîn, dar fără rezultate nu poţi fi antrenor. Nu regret nimic din ce am făcut aici" a declarat Laurenţiu Diniţa la Radio Gsp, el demisionând din funcţia de antrenor principal al Concordiei Chiajna după remiza de ieri, scor 2-2, cu Sportul Studenţesc.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sibelius
sibelius  •  18 Decembrie 2011, 16:31

Bafta multa, Reghe!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează