FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - STEAUA 0-2

Reghecampf a explicat de ce nu mai prinde Toșca echipa + amendă pentru Gabi Tamaș » Ce spune de meciul de la Zurich

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2016 22:43

Laurențiu Reghecampf e mulțumit de prestația echipei din meciul câștigat la Iași, scor 2-0. A explicat de ce l-a ținut pe Toșca pe bancă și nu s-a ferit să comenteze problemele legate de comportamentul lui Gabi Tamaș. 

"Pe Toșca o să-l vedeți joi cu Zurich. Acum e vorba de concurență, joacă fotbaliștii cei mai în formă. Asta e decizia mea", a zis Reghecampf la TV Digi Sport.

...despre meciul cu Iași: "Trebuie să mai avem răbdare, să ne mișcăm mai mult, mai responsabili. Trebuie să tragem la poartă. Dar pe teren mereu încercăm să mai facem un dribling în plus. Jocul a fost bun, dar nu finalizăm cât mi-aș dori. Am făcut un meci foarte bun, am avut foarte multe ocazii în prima repriză".

...despre Tamaș: "Fiecare jucător e liber să facă ce vrea în timpul liber. Pe mine mă interesează ce face în teren. A lipsit la un antrenament și a fost amendat pentru ceea ce a fost".

...despre oferte: "Pe mine mă interesează doar Steaua. Nu am discutat cu Al Arabi. Am alte treburi acum".

...despre Zurich: "E un meci decisiv. Va fi un meci foarte important pentru noi. Sper să fim inspirați și să luăm cele mai bune decizii".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
520143398153430
Pavel Radu  •  31 Octombrie 2016, 08:29

Este simpu:nu esti impresariat de Mop , nu joci la FCSB.

doriangray69
doriangray69  •  31 Octombrie 2016, 08:27

Tot nu am inteles de ce nu joaca Tosca poste nu inteleg eu dar asta care a scris nu da nicu un detaliu doar ca joaca joi

andy_2008
andy_2008  •  31 Octombrie 2016, 07:37

Tamas joaca bine dp vreo 2 paharele,adica dp ce se vitaminizeaza un pic.Oricum e mic copil pe langa Marele Mutu care se pastila si acum a ajuns pedagog la Dinamo,are ce sa i invete pe catelusi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează