FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ 2-0

Reghecampf a găsit ce căuta » Decizia luată de antrenor în meciul Steaua - CFR

Articol de GSP - Publicat luni, 13 martie 2017 09:25

Încă de la reluarea sezonului, Reghecampf a surprins pe toată lumea când l-a pus pe Alibec să execute cornerele.

La meciul cu CFR Cluj, 2-0, Ovidiu Popescu şi Boldrin au bătut ieri toate loviturile de colţ ale vicecampioanei. Asta după ce Reghe a fost criticat de toată lumea că i-a dat o sarcină inutilă lui Alibec, în loc ca acesta să stea în careu.

Înainte de meci, antrenorul Stelei spunea că va executa altcineva atunci când va găsi un jucător care să execute așa cum vrea staff-ul echipei.

Astfel, se pare că Reghe a găsit ce vrea și că Ov. Popescu și Boldrin sunt cei doi jucători care excută fazele fixe așa cum vrea antrenorul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1000178413349421
Adrian George  •  13 Martie 2017, 12:45

puteti schimba numele redactiei..nare rost sai mai ziceti ...gsp...e mai bine gsp.***.ro

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mickey13
mickey13  •  13 Martie 2017, 10:46

Zilele trecute a spus ca bate Alibec cand nu joaca Boldrin. Ieri a jucat Boldrin, dar o parte dintre cornere le-a batut Popescu... Si toate au fost batute prost (indiferent ca s-a numit Popescu sau Boldrin). Parca li se taie picioarele cand suteaza in minge... nici de prima bara n-a trecut mingea...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează