FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf anunță revenirea în Ghencea, însă șefii armatei îl avertizează: "Nu cedăm presiunilor!"

Articol de - Publicat sambata, 19 decembrie 2015 00:00

Reghecampf anunţa revenirea Stelei în Ghencea în 2016, în schimb, George Boroi spune să trebuie respectaţi mai mulţi paşi şi că nu-l vor intimida declaraţiile legate de întoarcerea echipei în baza CSA.

A trecut un an de cînd Steaua a pierdut în instanţă dreptul de a mai juca pe tricouri cu vechea emblemă şi mai bine de 6 luni din momentul în care au fost dată afară din Ghencea. De atunci, Mirel Rădoi, dar şi Laurenţiu Reghecampf au încercat să-i sensibilizeze pe şefii Ministerului Apărării, dar fără rezultat.

"Cel mai important pentru echipă este să joace iar în Ghencea și să vină fanii. Toată lumea ar avea de cîștigat și sper ca anul viitor să se rezolve", spunea Reghe.

Ieri, comandantul CSA Steaua, George Boroi, nici n-a vrut să audă de declaraţiile antrenorului. "În nici un caz nu vom ceda unor presiuni la modul în care se încearcă o sensibilizare sentimentală a unora care cred în fosta Steaua şi actuala FCSB. Bineînţeles că ne dorim să valorificăm baza materială pe care o avem, dar în condiţii optime", a spus Boroi.

Acesta a spus şi de ce procedura de întoarcere a echipei în Ghencea durează atît de mult: "Sînt nişte paşi pe care trebuie să-i respectăm pentru punerea în aplicare a hotărîrii ÎCCJ, iar pe de altă parte e vorba de evaluarea bazei materiale şi scoaterea la licitaţie a acesteia prin închiriere. Absolut că va putea participa orice echipă! Nu ştiu cînd FCSB revine acolo şi nu vreau să anticipez. Mi-e greu să anticipez, mai ales că sînt în ţinută militară şi nu pot face declaraţii fără acoperire".

"Dialogul a constat mai degrabă în corespondenţa pe care am purtat-o. În ultima perioadă am fost ocupaţi şi nu ne-am mai întîlnit cu cei de la FCSB"
George Boroi, preşedinte CSA Steaua

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
geogeo
geogeo  •  19 Decembrie 2015, 14:05

Boroi-butoi, slugoi la ospataroi(zisu) si izmanoi(oprea).

1185051504856173
Tirdea Traian  •  19 Decembrie 2015, 13:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  19 Decembrie 2015, 13:30

*** boroi ***tu reprezinti Armanta ???? pai e interes national ca steaua sa fie bine,nu e bunu tau baaaaaa,fa odata licitatie ceva pt baza aia ,pt sigla ,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează