FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf are aşteptări mari de la Rocha: ”Vreau să dea 15 goluri în tur!”

Articol de - Publicat miercuri, 18 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 iulie 2012 20:41

Laurenţiu Reghecampf pune presiune pe vîrful brazilian adus la Chiajna şi îi cere să marcheze măcar un gol pe meci


Steaua începe sezonul 2012-2013 luni, de la ora 21:30, în direct pe DigiSport, contra Chiajnei, iar Laurenţiu Reghecampf ştie cum echipa sa poate să cîştige în faţa ilfovenilor. "Vreau ca toţi jucătorii mei să joace la fel împotriva tuturor adversarilor", a anunţat "Reghe", care are şi un pariu personal. El vrea ca, singurul străin care va face parte din primul "11", atacantul Adi Rocha, să marcheze cel puţin 15 goluri în turul campionatului. "Am pretenţii mari de la el, dar şi de la ceilalţi atacanţi. Vreau să dea 15-20 de goluri numai în turul campionatului, nu în tot sezonul!", a spus tehnicianul stelist la Fanatik Show.

Totuşi, Steaua nu a mai avut de mult timp un golgeter adevărat, care să marcheze cel puţin 20 de goluri pe sezon. Ultimul a fost Claudiu Răducanu în 2002-2003, cînd a dat 21 de goluri. Cel mai bun marcator al Stelei sezonul trecut a fost Raul Rusescu, cel care a reuşit 13 goluri în 31 de meciuri în Liga 1. Pe poziţia secundă a fost Mihai Costea, cu 6 goluri marcate în 22 de meciuri, iar pe trei a venit un fundaş, Martinovici (4).


8 goluri în 15 partide a marcat Adi Rocha în returul trecut de campionat petrecut la Chiajna

"Indiferent cum, să batem Chiajna"
Laurenţiu Reghecampf a vorbit ieri despre meciul din prima etapă a campionatului, cu Concordia Chiajna, de luni seară. "Indiferent ce jucători vor intra pe teren şi indiferent cum, trebuie să cîştigăm acest meci", a spus Reghe la sport.ro, după care a adăugat că încă nu s-a decis asupra primului "11" pentru acest joc.

Luptă Steaua - Dinamo la titlu
După ce Gazeta Sporturilor de ieri a prefaţat lupta pentru cîştigarea campionatului în sezonul următor, pe gsp.ro cititorii au fost invitaţi să voteze cine cred că va termina pe primul loc la finalul celor 34 de etape. Dinamo a ieşit pe primul loc, urmată de Steaua.
Cine cîştigă campionatul în Liga 1?
Dinamo 32%
Steaua 29%
Vaslui 13%
Rapid 12%
CFR 7%
Oţelul 1%
Alta 6%
Voturi pînă ieri la ora 17:00: 13.535

O zi de cantonament
Deşi înaintea amicalului cu Litex Loveci, de duminica trecută, jucătorii au venit direct la stadion, nu aceeaşi strategie va fi aplicată şi la partidele oficiale. "Îi vom chema o zi în cantonament şi dacă pe parcurs fotbaliştii vor înţelege să se respecte şi să fie profesionişti, atunci vor putea veni direct la meciuri", a declarat Reghecampf.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
mihaienache
mihaienache  •  18 Iulie 2012, 14:46

in 4 etape cat vei fi tu antrenor nu poate sa dea 15 goluri nici daca vine prodanca sa ii faca cate o teava in fiecare zii:)))))

romeo_daniel7
romeo_daniel7  •  18 Iulie 2012, 13:40

Nikolic este cu 3 clase peste acest brazilian.Vb.dupa primele etape cand va intervenii Becali in alcatuirea echipei si vor fi nevoiti sa-l bage pe Nikolic. Sper ca Steaua sa joace cu 2 atacanti meci de meci(Nikolic - Fl.Costea) si DOAR cu un singur inchizator !!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  18 Iulie 2012, 11:52

Pai pana acum nu il baga nimeni in seama si pana sa se intample asta, Chiajna fiind luata la pret de matineu, a reusit cateva goluri ! De acum inainte....nu prea va mai dansa liber ci in... "passo doblo " !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează