FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

Reghecampf contraatacă după ce dinamoviștii au cerut penalty » Pe cine a remarcat: "Am câștigat un fotbalist"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 22:53

Laurențiu Reghecampf a declarat la finalul partidei câștigate de FCSB în fața lui Dinamo, scor 2-1, că echipa sa ar fi putut beneficia de o lovitură de la 11 metri și a lăudat evoluția lui Marian Pleașcă, fundaș dreapta aflat la primul meci. 

"A fost un meci foarte important, mai ales că veneam după o înfrângere cu Viitorul. Aici trebuie făcută o paranteză, noi în campionat nu am pierdut decât un meci cu Dinamo, în rest s-au terminat la egalitate. Pentru mine și pentru foarte multă lume Steaua rămâne cea mai iubită echipă din România. Și că nu contează acest scandal.

Pleașcă avea nevoie de pregătire, nu aveam cum să-l aruncăm mai devreme in joc. Cred că am făcut o mișcare bună și că am câștigat un jucător foarte bun.

Și noi am fi putut primi 11 metri la Enache, când a fost împins din spate", a declarat Laurențiu Reghecampf la finalul partidei, la TV Dolce Sport.

Antrenorul lui FCSB a vorbit și despre meciul de luni: 

"Cred că ne avantajează un rezultat pozitiv al Astrei, pentru că atunci ne-am apropia mai multe de Viitorul".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
vasy86le
vasy86le  •  03 Aprilie 2017, 09:18
Postat de Eugen Qy pe 03 Aprilie 2017, 02:48

Si nu uita ca Dinamu' lui i s-a acordat golul din offside si STELEI nu i-au mai fost date in afara de cel la Enache inca 2 la Tanase !!! si inca dinamovistilor li s-au iertat cel putin 6 cartonase galbene si deci inca unul rosu la S. Filip pentru 2 galbene !!!

Ba ce ma enervati cand vedeti cum vreti voi, cum dracu e ma Offside la golul lui Nemec? explica ma daca tot zici ca e offise, Nemec a jucat mingea da? Nemec nu era in offside, deci, daca Nemec nu era in offside si alt jucator era dar mingea a fost centrata spre Nemec care era in pozitie regulamentara si jucatorul aflat in offside nu a influentat in niciun fel faza nici nu a incurcat portarul, cum zici tu ca e offside? Daca nu stii ce e ala offside, nu mai lasa comentarii, inteleg ca esti fcsb-ist, dar fii realist si echidistant.

chris_bu67
chris_bu67  •  03 Aprilie 2017, 09:04

Întreb și eu moderatorii acestui site:De ce unora li se permite limbajul vulgar pe față?Sunteți cumva f.c.s.b-iști?

bamse1901
bamse1901  •  03 Aprilie 2017, 08:03

Ai uitat cum plângeai pe marginea? Poate ca a fost penalty la faza de care spui așa mi s-a părut și mie dar a fost cu mult după a noastră ceea ce la un eventual 2-2 cursul jocului era altul

Vezi toate comentariile (13)
Comentează