FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf descătușat: "Dinamoviștii latră non-stop! Șumudică a avut dreptate" » Trece peste Gigi și ia o decizie surprinzătoare

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2016 10:32

Laurențiu Reghecampf a oferit mai multe declarații într-o conferință de presă susținută azi. Antrenorul Stelei n-a ezitat să-i atace pe dinamoviști, a vorbit despre meciul cu Viitorul și anunță că l-a iertat pe Gebhart, chiar dacă Gigi Becali l-a dat ca și plecat de la Steaua! 

"E un meci important pentru noi cu Viitorul. Avem o șansă bună să ne apropiem. Singurii jucători cu probleme sunt Ciprian Marica și Lucian Filip. 

Ciprian nu va juca mâine, dar după pauza naționalei va intra în program cu echipa. Trebuie să fim concentrați mâine. 

Trebuie să ajungem cât mai repede pe primul loc. Dacă ne ajută și rezultatele, ajungem repede în fruntea clasamentului", a zis Reghecampf la conferința de presă. 

...despre suporteri și Arena Națională: "Dacă vom juca pe Arena Națională vom avea partea de mulți fani, gazonul e foarte bun, ar fi un avantaj pentru noi. Sper să se rezolve problemele cât mai repede și cu Ghencea. Va fi din ce în ce mai bine".

...despre războiul declarațiilor cu Dinamo: "Săptămâna trecută cei de la Dinamo mă certau într-un comunicat, după ce le-am zis că n-au drept de joc în Europa din cauza insolvenței. Ce a zis Șumudică de Negoiță a zis bine. Nu se pricepe la fotbal. E un om de afaceri bun, dar la fotbal e mai greu. Văd că săptămâna asta ei au fost cei care au lătrat non-stop".

...despre Gebhart: "Dacă a simțit nevoia să meargă la un masaj, fie el și erotic, nu ne deranjează. Pozele respective nu erau din dimineața meciului. El s-a prezentat bine la antrenament. Mă interesează cum se va prezenta de acum. Să avem puțină răbdare cu el! N-a făcut cele mai bune jocuri, dar o să progreseze mult". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
155870978100568
Marin Urlan  •  19 Martie 2016, 08:27

ma intreb ce mare antrenor este acest reghe care mugeste pe toate posturile de televiziune ? probabil ca il recomanda performantele din golf unde a antrenat de la culesul porumbului pina la taiatul ciocanilor.

adriann_
adriann_  •  19 Martie 2016, 00:54
Postat de iobag pe 18 Martie 2016, 20:47

Deci becali e de vina ca nu scrie nimeni de rapid , nu ca n ar vrea nici dracu sa citeasca de rapid, comunistii sunt de vina ca rapid in 100 de ani ia titlul la fel de des pe cat vedem eclipe de soare,nu ca ar fi o echipa mica si nevasta te a parasit ca femeile insala, nu ca o ai ca sumudica :-)

Mache, obsesiile tale despre nevestele altora sunt interesante doar pentru psihiatri ==)))

bianconerri
bianconerri  •  18 Martie 2016, 22:29

Un mojic cu Maybach.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează