FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reghecampf e văzut înapoi la FCSB: „E singurul care poate face asta! Fără el, FCSB nu are nicio șansă”

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2020 17:39 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 18:17

Narcis Răducan, fost director sportiv la FCSB, a vorbit despre o posibilă revenire a lui Laurențiu Reghecampf la formația roș-albastră și spune că aceasta este singurul care poate lucra cu Gigi Becali și care poate face performanță.

„Eu am scris pe blogul meu despre posibila revenire a lui Reghecampf când am văzut configurația staff-ului de la FCSB (n.r. Toni Petrea și Thomas Neubert sunt foștii colaboratori ai lui Reghecampf). 

E singurul care poată să se înțeleagă cu Gigi și să facă și performanță. De poți înțelege cu el, dar trebuie să ai și rezultate. Într-un astfel de top, Reghecampf e pe primul loc. El reușește foarte bine să facă asta.

E greu să ții cont de cerințele patronului și să faci și performanță. E greu să te faci credibil în fața lotului cu argumente. Reghecampf se impune. Nu știu cum o face. Îl văd singurul care poate să ridice FCSB la un rang la care să se bată la campionat. Altfel nu are nicio șansă cu CFR Cluj și Craiova”, a declarat Narcis Răducan la emisiunea „Liga Digi Sport”.

VIDEO Anamaria Prodan a anunțat când pleacă Dennis Man: „Prețul pleacă de la 12 milioane de euro”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB se prăbușește! Gigi Becali a dus echipa de unde a luat-o: mediocritate, dezinteres, sărăcie

Thomas Neubert, „deconspirat”: secretele lui au fost dezvăluite

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  20 Octombrie 2020, 09:53

Abia astept reactia lui Petrescu si Bergodi. E atat de bun Reghe???

iung811
iung811  •  19 Octombrie 2020, 22:06

Fara el fcsb-stoaia nu poate face asta. Adica blaturi.

romeverest
romeverest  •  19 Octombrie 2020, 20:57

Reghecampf nu este singurul antrenor care se intelege bine cu Becali, este printre putinii antrenori care tipa sus si tare ca el este acela care face echipa si tactica ei, dar in realitate asculta de Becali si executa cu sfintenie ordinele acestuia ! Un slujitor, asa cum ii place ciobanului sa le spuna colaboratorilor sai !!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează