FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA, AZI, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Reghecampf face praf schimbarea programului competițional: ”Puiule, cum mai jucăm în Ligă?”

Articol de - Publicat sambata, 19 martie 2016 00:00

Antrenorul explică de ce parcursul european al Stelei va fi afectat de strategia selecționerului.

Federația a mutat finala Cupei Ligii de pe 11 mai pe 17 iulie și intră încă o dată în conflict cu Steaua. Reghecampf a calculat că schimbările pro-națională ar putea afecta în mod direct echipa lui, dacă roș-albaștrii vor participa în preliminariile Champions League și vor disputa finala Cupei Ligii, un ultim act care le este la îndemână, după 1-0 cu Astra în prima manșă.

Două finale și apoi Champions!

Reghecampf vine cu două argumente care-i alimentează supărarea: nu e sigur că-i va avea pe internaționali la dispoziție de la începutul pregătirii, iar programul din startul sezonului, care conține preliminariile Champions League, va fi infernal!

Steliștii ar avea 4 meciuri în decurs de 10 zile, printre care două finale, Cupa Ligii plus Supercupa!

Seria intensă ar culmina cu debutul în sezonul de Champions League, în turul al treilea preliminar al competiției.

Pe lângă oboseala provocată de programul aglomerat, roș-albaștrii ar mai avea o problemă. Reghecampf crede că parcursul "naționalei" îi va influența toată vara: "Eu cred că "naționala" va trece de grupă la Euro. Dacă face asta, traseul de la turneul final se va prelungi, astfel încât n-o să-i putem chema pe internaționali de la începutul pregătirii noastre. Vor avea nevoie de o vacanță după Euro".

Presezon fără oamenii de la Euro

Prima fază eliminatorie de la Campionatul European e programată între 25 și 27 iunie și coincide cu perioada în care steliștii vor începe antrenamentele din presezon.

Reghecampf nu pricepe de ce vacanța post-Euro e dublată de alta înaintea turneului: "Nu înțeleg de ce fotbaliștilor le trebuie concediu între Liga 1 și Euro! Jucătorii din străinătate vor veni din campionate și mai intense, fără să aibă vacanță. Și câți din Liga 1 vor fi titulari în Franța, ca să merite toate schimbările pe care le-a produs Federația?".

Săpunaru și Pintilii vor fi, probabil, singurii din campionatul intern care își vor face loc în primul "11" la European. Echipa va fi completată cu stranieri, oameni care termină sezonul mai târziu decât se încheie în România, indiferent de țara în care sunt implicați românii din străinătate.

"Negoiță latră fără să știe fotbal!"

Reghecampf și Șumudică au făcut echipă împotriva lui Ionuț Negoiță. Acționarul principal de la Dinamo sugerase că Steaua-Astra a fost un meci ciudat și s-a legat de atitudinea lui Șumudică: "La jocul cu Dinamo a plecat la spital din cauza tensiunii, cu Steaua l-am văzut destul de relaxat pe bancă. Nu mi se pare corect, atitudinea ar trebui să fie aceeași indiferent de adversar!".

"Cei de la Dinamo continuă să latre. A avut dreptate Șumi, Negoiță nu știe fotbal. El e un om de afaceri prosper, dar cu fotbalul e mai greu", a reacționat Reghecampf.

Șumudică fusese mai "plastic" în legătură cu talentul de fotbalist al lui Negoiță: "Dacă-i arunci "gogoașa", îi sare la papion!". "Gogoașa" fiind mingea. 

Programul care îl îngrijorează pe Reghecampf:

17 iulie finala Cupei Ligii
20 iulie Supercupa
23 iulie Liga 1, prima etapă
26/27 iulie  Champions League, turul al 3-lea preliminar

7 steliști speră să prindă lotul pe care Iordănescu îl va deplasa în Franța: Tamaș, Pintilii, Bourceanu, Adi Popa, Chipciu, Stanciu, Marica. Ei ar rata startul pregătirilor de la club, probabil și primele jocuri oficiale din vară

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
896192190498051
Adi Mitrea  •  19 Martie 2016, 13:24

Acest băiat care isi spune antrenor este complet pe dinafara.Toată lumea este concentrată pt campionatul european el visează cai verzi pe pereti.chiar nu isi dă seamacat este nesemnificativ pt cea ce are fotbalul romanesc nevoie? Să taca *** din gura , sa isi facă meseria si sa termine combinatiile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

548655381963453
Doru Nanu  •  19 Martie 2016, 13:01
Postat de Gelu Viorel pe 19 Martie 2016, 11:46

deja fcsp a si castigat campionatul sau cupa de joaca in supercupa ? nu stiam eu zic ca o sa aba un singur meci ,prima etapa de campionat

reghe are dreptate,dar fraierii fac gargara.

1231782316848004
Gelu Viorel  •  19 Martie 2016, 11:46

deja fcsp a si castigat campionatul sau cupa de joaca in supercupa ? nu stiam eu zic ca o sa aba un singur meci ,prima etapa de campionat

Vezi toate comentariile (5)
Comentează