FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf infirmă acuzaţiile lansate de Martinovici: ”De ce nu sînt asociat cu Al Capone?”

Reghecampf nu înţelege de ce Martinovici încearcă să se răzbune
Reghecampf nu înţelege de ce Martinovici încearcă să se răzbune

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 20 ianuarie 2013 21:00

Martinovici a sugerat că Reghecampf ar avea legături cu un personaj dubios din Belgrad, antrenorul susţine că nu-l cunoaşte.

Martinovici a plecat de la Steaua cu scandal şi a pornit acuze şi dezvăluiri despre antrenor şi despre manager. "Lui MM i se zice lollipop, acadea, aşa-l poreclesc jucătorii", a povestit sîrbul. Pe antrenor l-a atacat cu o insinuare: " Reghecampf a zis că mă amendează? N-are cum, că nu mai am contract cu Steaua. Deşi a spus asta, eu îl aştept cu drag la Belgrad, alături de prietenul nostru comun, Zonja. Ştie el foarte bine la cine mă refer!".

Martinovici îl asociază pe antrenorul Stelei cu un personaj dubios din Belgrad: "Reghe, ai grijă!"

"Zonja" e porecla lui Zoran Petrovici, un personaj cunoscut la Belgrad ca parte din "gaşca băieţilor răi", fost angajat al lui Zeljko Raznatovici, faimosul Arkan, asasinat în 2000 înainte să fie judecat pentru crime împotriva umanităţii. Zonja a fost directorul general al lui Obilici Belgrad, clubul lui Arkan, iar acum ar fi suspectat de implicare în "mafia pariurilor". "Se ocupă cu mai multe, nu doar cu pariuri", a susţinut în Gazeta de duminică un om din fotbal cunoscător al situaţiei din Serbia.

Reghecampf zice că n-a auzit de Zoran Petrovici şi că nu pricepe de ce se răzbună Martinovici: "El putea să spună şi că eu sînt prieten cu Al Capone, nu numai cu acel sîrb de care n-am auzit în viaţa mea! Nu înţeleg de ce e supărat Martinovici, am zis doar că nu l-am oprit la Steaua fiindcă nu avea valoare pentru a juca aici".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
marshal.
marshal.  •  21 Ianuarie 2013, 20:27

Nu înţeleg de ce e supărat Martinovici, am zis doar că nu l-am oprit la Steaua fiindcă nu avea valoare pentru a juca aici.ai zis adevaru despre el reghe si adevaru doare

conasu_boeru
conasu_boeru  •  21 Ianuarie 2013, 14:24

Daca te-ai ocupa SI CU Trafic ilegal de bauturi alcoolice si cu administrarea de bordeluri.....de ce nu ?! Sau le faci si pe astea ?!

usla
usla  •  21 Ianuarie 2013, 11:34
Postat de fremenash pe 21 Ianuarie 2013, 10:52

cand baga dastea cu "al capone" si exagerari dastea.... mie imi este clar ca el transpira un pic. daca vrei sa spui adevarul, folosesti subiect si predicat, aduci dovezi, explici, nu iei in deradere. e un semn de intrebare.

Asa e, ai dreptate, asupra lui REGHE, plutesc suspiciuni de mai multa vreme....

Vezi toate comentariile (20)
Comentează