FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

Reghecampf își acuză jucătorii după înfrângerea cu Dinamo: ”Ne-am bătut joc!”

Reghe a pierdut de 4 ori în 6 meciuri cu Dinamo în acest sezon, mai având o victorie și o remiză
Reghe a pierdut de 4 ori în 6 meciuri cu Dinamo în acest sezon, mai având o victorie și o remiză

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2017 00:00

Laurențiu Reghecampf, eliminat în prelungiri, a acuzat după eșec ratarea unor ocazii uriașe. Antrenorul se mulțumea și cu 1-1 și a dezvăluit cum e acum atmosfera în lot.

- Domnule Reghecampf, cât este dezamăgire, cât este teamă fiindcă echipa nu mai este la mâna propriilor rezultate pe finalul de sezon?
- E multă dezamăgire pentru că am primit două goluri din două faze fixe și-am pierdut un meci foarte important. 1-1 era un rezultat bun. Au fost două faze în care ne-am comportat copilărește, n-am anticipat. Mai ales la primul penalty. Bălașa trebuia să fie atent, să-l conducă pe Nemec într-o poziție din care să nu poată marca, iar la al doilea 11 metri nu trebuie să mai discutăm.

- Pericol să ieșiți din lupta pentru titlu?
- Pentru noi era foarte important să nu pierdem, dar când intri și ai ocazie unu contra unu cu portarul și ratezi din 6 metri, e greu. Am avut și cu Dinamo 3-4 ocazii uriașe și ne-am bătut joc de ocaziile avute! Ar trebui să fim mai atenți, dacă ne dorim să fim campioni. Trebuie să luptăm mai mult și să fim concentrați în anumite momente. Acum, n-avem ce face, trebuie să mergem înainte!

Anti-Șovre

- Este vreo echipă în avantaj în acest final nebun de campionat?
- Pentru noi va fi un meci dificil cu Astra, Dinamo merge la Cluj, Viitorul are cu Craiova. Mai sunt două etape și trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Să ne organizăm mai bine, să vedem ce probleme avem. Pintilii a ieșit accidentat, sper să nu fie ceva grav, să vedem care e starea lui Alibec.

- V-a fost greu să strângeți rîndurile după atâtea discuții că veți părăsi echipa?
- Eu n-am declarat niciodată că voi pleca! Am spus mereu că mă interesează să câștig campionatul.

- Aveți vreo ofertă din străinătate?
- N-am.

- Arbitrajul cum îl comentați?
- Asistentul meu a fost înjurat ca la ușa cortului de către Șovre. Iar eu am fost trimis în tribune pentru că arbitrul a considerat că l-am jignit. Șovre era la 30 de metri de fază și dictează penalty! Hațegan era la 10 metri de fază, iar Ovidiu s-a întors cu spatele. Nu știu dacă aceste lucruri se vor analiza. Probabil, eu voi fi suspendat, iar Șovre o să-și facă meseria mai departe.

"Așteptăm greșeala Viitorului"

- Cum este atmosfera în echipă în prezent?
- Nu e o situație plăcută pentru noi. Trebuie să încercăm să creăm o atmosferă cât mai bună pentru jucători. Iar faptul că primești în minutul 93 sau 94 un fault, un penalty unde De Amorim ... Nu sunt specialist, dar din ce am văzut, a atacat mingea, Romera a sărit peste el și e 11 metri contra noastră! Și la Tănase, în careul dinamovist, a fost la fel, dar nu s-a dat nimic.

- Veți da săptămâna viitoare peste Marius Șumudică, în meciul contra Astrei.
- Normal că-și va mobiliza echipa! Toți vor să câștige contra noastră. Vom vedea, o luăm meci cu meci.

- În concluzie, credeți în titlu?
- Normal, cred în continuare. Depinde doar de noi. Câștigăm cu Astra, se împiedică oponentele noastre, atunci mai avem o șansă, nu va fi greu. Într-adevăr, nu mai suntem favoriți. Viitorul este! Are totul în mână. Noi trebuie să așteptăm greșeala celor de acolo. Vine și Dinamo pe turnantă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  02 Mai 2017, 14:54

Aici nu este vorba despre faptul ca Steaua a permis lui Dinamo sa joace in playoff prin victoria asupra Gazului ...Steaua a respectat fotbalul invingand Gazul , dar nu a facut acelasi lucru nici in meciul cu Viitorul , nici aseara cu Dinamo, totusi sa nu uitam rolul clar al arbitrilor din ambele partide: in meciul cu Viitorul Stelei nu i se acorda 2 penaltyuri cat roata carului, iar in meciul de aseara Dinamo nu a avut decat 2 penaltyuri foarte usor acordate si 2 suturi la poarta, in timp ce Steaua a controlat jocul si a ratat cateva ocazii clare de gol...Totusi Dinamo a compensat cu ambitie si mult efort depus pe terenul de joc si de multe ori vointa este deasupra talentului si ceea ce este mai important in fotbal sunt golurile si nu ratarile si alte aspecte...din pacate pt. Steaua care cu acest rezultat a pierdut campionatul si poate si locul 2 !!!!!!!!!!!!!

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  02 Mai 2017, 12:11

După spusele lui Reghekampf (coroborat curezultatul final), toată lumea și-a bătut joc de Steaua / FCSB ! Cam are dreptate.

andy_2008
andy_2008  •  02 Mai 2017, 11:59

Reghe pleaca tata in DESERT,ca ne a batut Dinamo de ne am saturat sezonul asta ,esti plin de ghinion sau de prostie .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează