FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf joacă tare în disputa pe care o are cu preşedintele de imagine al Stelei: "Închide-i gura lui Duckadam!"

Articol de - Publicat joi, 11 februarie 2016 00:00

Antrenorul îi va cere lui Gigi Becali să-i interzică fostului mare portar să mai comenteze despre jucătorii campioanei.

Polemica din interiorul Stelei, dintre Reghecampf şi Duckadam, nu doar că nu s-a stins o dată cu schimbul lor de replici, de săptămîna trecută, dar e pe cale să se transforme într-o mare implozie.

Antrenorul nu e dispus să facă nici un fel de concesie în acest caz şi îi va cere lui Gigi Becali să-i interzică total fostului portar să-şi mai dea cu părerea despre jucătorii Stelei.

Poziţia vehementă a lui Reghe a fost întărită şi de o declaraţie pe care Duckadam a făcut-o pentru ProTV, atunci cînd a fost rugat să comenteze escapada lui Pîrvulescu şi Bourceanu de acum cîteva zile, ieşire nocturnă care l-a înfuriat teribil pe Gigi Becali.

"Din moment ce antrenorul şi-a dat acordul ca jucătorii să se afle acolo, ce să aibă ei de suportat? Erau în timpul liber şi era normal să se distreze, mai mult, antrenorul era cu ei acolo. Dacă vor confirma la antrenamente, cu siguranţă Reghe îi va folosi", a declarat Duckadam.

Antrenorul Stelei a fost deranjat şi de această afirmaţie pentru că nu le-a dat acceptul celor doi fotbalişti pentru acea ieşire nocturnă. Mai mult, el a fost extrem de iritat că Bourceanu şi Pîrvulescu au dansat pe ritmuri de manele, avînd pahare cu alcool în mînă şi fiind îmbrăcaţi în echipamentul clubului.

"Era o unitate pe care acum nu o mai văd la Steaua. Sînt acum anumiţi oameni care ies după meci, care fac parte din conducerea echipei şi care critică. Nu este un lucru bun. Eu aveam o vorbă, cînd eram la Steaua. Nimeni nu este ca Gigi Becali. Dacă este patronul echipei şi critică nu cred că trebuie să o facă şi ceilalţi"
Laurenţiu Reghecampf, în septembrie 2015

"Cînd cineva greşeşte, eu spun ceea ce gîndesc şi ceea ce cred. Am o părere clară şi despre antrenorul Reghecampf, dar la ora actuală, singurul care poate să spună ceva despre mine şi să-mi ceară să nu vorbesc e Gigi Becali"
Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine Steaua

11e numărul antrenorilor care au trecut pe la Steaua de cînd Duckadam e preşedinte de imagine: Ilie Dumitrescu, Edi Iordănescu, Lăcătuş, Cârţu, Olăroiu, Levi, Ilie Stan, Stoichiţă, Reghecampf, Gâlcă şi Rădoi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (80)
749913671784643
Razvan Marcel  •  11 Februarie 2016, 23:30

Nici la picioarele lui Duckadam nu esti ,bai Reghe .Ce fotbalist esti tu?si ce ai facut pt Steaua?sa vb cand castigi o cupa campionilor.

yo..
yo..  •  11 Februarie 2016, 18:01

Printul Reghe si Printesa Ana o sa ne conduca spre un nou titlu de Campioni!!! Si o sa-i goleasca buzunarele lui Gigi Belciug. Noi suporterii rosi albastri o sa blocam A1-Bucuresti Pitesti , daca Steaua iese Campioana. FORTA STEAUA !!! SUnt fericit si ma simt bine, sensul vietii l-am gasit Gigi intalnindu-te pe tine!!!! Peluza Nord si Peluza Sud sunt cele mai tari INVIZIBILE GALERII!!! FORTA STEAUA VINCI PER NOI !!!

polistul68
polistul68  •  11 Februarie 2016, 15:16
Postat de kos_tyn pe 11 Februarie 2016, 12:41

nu poti sa ii ceri prea mult(e) lui duckadam; el a fost doar portar..... bun de steaua dar nu (si) de nationala.

La Duckadam nu ai ce sa-i ceri, doar pt ca a fost portar ? Sa fim seriosi...desii e purtatorul de cuvint a lui Jiji, lucru care nu-i face cinste, e totusi mai corect si mai vertical decit acest Reghe, care deocamdata nu a dovedit nimic ca antrenor.....a cistiga campionatul in Romania, dupa ce Jiji cumpara tot ce e bun in tara, si fara o cooncurenta REALA , nu mi se pare o performanta notabila..

Vezi toate comentariile (80)
Comentează