FOTBAL  »  Superliga  »  PLANURI LA BISTRIŢA

Reghecampf: "Jucăm acasă cu toate asiprantele la titlu, va fi foarte greu în tur"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2010 00:00

Managerul Gloriei Bistriţa, Laurenţiu Reghecampf, spune că echipa sa va avea o misiune dificilă în noul campionat.

"Ne asteapta un tur foarte greu, intalnim acasa toate aspirantele la titlu, dar vom incerca sa ne prezentam cat mai bine. Cu Timisoara va fi un joc foarte dificil, pentru ca este meciul de debut in noul sezon. Ne vom stradui sa facem o figura frumoasa in acest campionat”, a zis Reghecampf, conform site-ului oficial al Bistriţei.

"Este un program destul de greu, avand in vedere ca jucam in tur pe teren propriu cu echipe puternice precum Urziceni, Dinamo, Steaua, CFR Cluj, dar vom incerca sa scoatem cat mai multe puncte si sa nu mai avem problemele de anul trecut. Incepem ca si in sezonul trecut, in deplasare cu Timisoara. E un joc greu, Timisoara are obiective marete, dar vrem sa ne prezentam bine”, a zis şi presedinte Consiliului Director, Jean Padureanu.

"Orice inceput e greu. Inca nu putem evalua corect pozitionarea echipelor, decat din punct de vedere teoretic si prin prisma rezultatelor din sezonul trecut. Faptul ca avem meciuri acasa cu Urziceni, Dinamo, Steaua sau CFR ne face sa consideram acest tur drept unul destul de greu, dar nimic nu e usor in fotbal. O alta evaluare o putem face dupa ce se contureaza loturile, dupa rezultatele din perioada de pregatire si dupa primele etape. Timisoara este un adversar redutabil, dar si noi dorim sa debutam cu dreptul si contam pe puncte inca de la inceput. Vrem sa avem evolutii cat mai reusite”, a adăugat directorul tehnic,  Remus Vlad.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
vlahcon
vlahcon  •  01 Iulie 2010, 20:08

Parca era manager la Universitatea Craiova! ce a patit de a schimbat asa urgent clubul? oare neadaptarea??? :)

daemmon
daemmon  •  01 Iulie 2010, 18:16

nu a-ti inteles nimic....pt el o sa fie greu cu "asiprantele" nu cu aspirantele:)))) ce ziaristi avem doamne..... cine-i angajeaza pe astia?

telly
telly  •  01 Iulie 2010, 17:51

asta e inca zapacit :))) pai e normal sa fie mai greu acasa , e invatat din viata privata unde e greu acasa sa-si faca loc de alti barbati la nevasta`sa. reghe nush cine ti-a dat dreptul sa antrenezi , esti ca analfabetii care au permis de conducere

Vezi toate comentariile (4)
Comentează