FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf merge pe mâna lui Bălașa: noul jucător al Stelei intră direct titular

Bălașa alături de Anamaria Prodan, după oficializarea transferului la Steaua
Bălașa alături de Anamaria Prodan, după oficializarea transferului la Steaua

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2017 00:00

Bălaşa intră de azi în programul lui Reghe. Dacă parametrii fizici îi vor permite, va prinde rapid formula de start.

Mihai Bălaşa a efectuat ieri vizita medicală la Bucureşti, iar de astăzi va intra în programul Stelei. Va fi spectator la amicalul cu Terek Groznâi și probabil că nici la meciul cu CFR Cluj, de peste 10 zile, nu este sigur de locul în primul "11".

Totuși, atunci când se va pune la punct cu pregătirea fizică şi se va integra în noul colectiv, Bălașa va fi titular cert ca fundaș dreapta. Concurenții Gabi Enache și Ovidiu Popescu au dezavantajul că nu sunt obișnuiți cu acest post, iar de fiecare dată în care au fost "exilați" acolo au dat chix.

Clauză de 5 milioane €

Adus pentru jumătate de milion de euro de la AS Roma, Bălaşa a dat asigurări că nu are mult de recuperat pentru a veni la zi cu restul coechipierilor. Fundaşul de 22 de ani joacă şi în zona centrală, va fi testat şi acolo, dar a fost adus ca să dea randament în banda dreaptă.

Mihai a semnat un acord cu Steaua ce se întinde până în 2021. Porneşte de la un salariu lunar de bază de 10.000 de euro, ce va creşte în câteva etape până la 15.000 de euro. El are şi cea mai mare clauză de reziliere dintre fundaşii Stelei: 5 milioane de euro!

Cum va arăta Steaua cu toți jucătorii apți:
Fl. Niță - Bălașa, Affolter, Tamaș, Momcilovici - Pintilii, Muniru - Ad. Popa, Fl. Tănase (Boldrin), De Amorim - Alibec (Gnohere)

"De-abia aştept să ajung în cantonamentul Stelei, să mă integrez şi să înţeleg filosofia despre fotbal a domnului Reghecampf"
Mihai Bălaşa, fundaş Steaua

10meciuri a jucat Bălaşa pentru Trapani în toamnă, unde a fost împrumutat de AS Roma. N-a marcat, însă și-a trecut în cont un assist

14este numărul pe care fotbalistul născut la Târgoviște îl va avea la Steaua. Tricoul i-a aparținut în toamnă lui Golubovici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
377967485722547
Andrei Vasiliu  •  26 Ianuarie 2017, 13:10

Partea proasta este ca nu avem un numar 10, un conducator de joc, un fotbalist care sa stie sa dea o pasa filtranta, o pasa ca lumea macar, sau/si sa aiba cat de cat o viziune de joc, o viziune in teren care sa-i permita sa nu mai apeleze tot la minge lunga si ... pe urma 'om mai vedea ce se intampla ...

roja_azul76
roja_azul76  •  26 Ianuarie 2017, 11:52
Postat de satyricon pe 26 Ianuarie 2017, 11:25

Dar filozofia de pe vremea cand lua doua campionate consecutiv, elimina Ajax si batea Chelsea ai inteles-o?

Ce faci acum,te certi cu mine?Alea erau alte vremuri,lotul era mai valoros,jocul era altul,preparatorul era altul,stadionul era plin..etc..In acest sezon toate meciurile au semanat ca doua picaturi de apa:dominare sterila de la un capat la celalalt al meciurilor,mingea plimbata de-a latul terenului,mingii aruncate in fata la intamplare,un joc fara orizont.Am pierdut o groaza de puncte cu echipe ca si Chiajna,Gaz Metan,Targu Mures plus doua meciuri cu Dinamo care ne-a invins fara drept de apel avand un lot inferior Stelei.Jocul slab si lipsa rezultatelor au indepartat si suporterii care au venit in numar din ce in ce mai mic la stadion.Poti sa spui ca nu este si vina antrenorului?Sa speram ca vom vedea altceva incepand din februarie.Au venit si atacantii doriti de Reghe,asa ca nu mai exista scuze.

satyricon
satyricon  •  26 Ianuarie 2017, 11:25
Postat de roja_azul76 pe 26 Ianuarie 2017, 10:03

"De-abia aştept să ajung în cantonamentul Stelei, să mă integrez şi să înţeleg filosofia despre fotbal a domnului Reghecampf".Greu mai Mihaita cu "filosofia"asta a lui Reghe,nici noi nu am inteles-o pana acum,cred ca nici macar el,dovada rezultatele de "prestigiu"din ultima perioada.Poate o sa deslusesti tu ceva,cine stie?Sa ne tii la curent,asteptam cu nerabdare lamuriri din partea ta.

Dar filozofia de pe vremea cand lua doua campionate consecutiv, elimina Ajax si batea Chelsea ai inteles-o?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close