FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GLORIA BISTRIŢA, VINERI, ORA 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT GSP.RO

Reghecampf: "Mergem în Giuleşti să ne jucăm şansa, vom încerca să cîştigăm"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 august 2010 00:00

Antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa, Laurenţiu Reghecampf, vrea 3 puncte în Giuleşti, dar e conştient că echipei sale îi va fi destul de greu să se impună în Giuleşti.

"Abia aştept meciul. Va fi un joc foarte dificil, Rapid a pierdut în faţa lui Dinamo în etapa precedentă, după ce a condus cu 2-0 la pauză Rapid este o echipă foarte bună, cu jucători valoroşi, mulţi dintre ei făcînd parte din loturile naţionale. Să nu uităm de publicul din Giuleşti, care e al 12-lea jucător pentru Rapid. Cu toate acestea, mergem să ne jucăm şansa, şi, ca de fiecare dată, vom juca fotbal şi vom încerca să cîştigăm. Aceasta este mentalitatea mea, pe care vreau s-o imprim şi jucătorilor", a spus Reghecampf pe site-ul oficial al clubului Gloria.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
pentrurapid.wordpress.com
pentrurapid.wordpress.com  •  18 August 2010, 14:12

Nu, mai Dani! Vezi ca nu te-ai prins? 86 e anul marii performante de la stana!? Aia e.. Individu e vreun mucos, dar ce sa faci daca are net mucosu?

suporter.dani
suporter.dani  •  18 August 2010, 14:06

deci se observa clar ca la 23 de ani, spre 24, o mielusica i.m.p.u.t.i.t.a face glume ieftine, asa gluma-asa atmosfera, asa creiere

pentrurapid.wordpress.com
pentrurapid.wordpress.com  •  18 August 2010, 13:50

Vai de mine oaie, nu te bucura de raul altuia ca cine stie ce ti se poate intampla ;) Parca vad invazie de lacuste in ghena!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează