FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Reghecampf, supărat pe un jucător important al Universității Craiova » De ce nu mai mizează pe el

Laurențiu Reghecampf // FOTO: Imago
Laurențiu Reghecampf // FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 06 martie 2022 13:29 / Actualizat duminica, 06 martie 2022 14:00

Laurențiu Reghecampf e nemulțumit de modul cum se pregătește Dan Nistor și de aceea nu l-a titularizat în ultima vreme. Antrenorul Universității Craiova așteaptă mult mai mult de la conducătorul de joc al oltenilor.

Deși i-a fost prelungit contractul cu un sezon, până-n 2023, Dan Nistor a devenit o problemă la Universitatea Craiova. Laurențiu Reghecampf nu l-a mai titularizat în ultima vreme, ba cu Mioveni (3-0) l-a ținut chiar 90 de minute pe bancă!

Iar când i s-a cerut să lămurească situația conducătorului său de joc, a spus că „Dan nu trebuie să schimbe nimic. Trebuie să se antreneze și, când are șanse, să joace așa cum știu eu că o poate face".

Laurențiu Reghecampf, reacție nervoasă la adresa celor de la CFR Cluj: „Petrescu poate să spună ce vrea el. Să le dăm trofeul de acum!”
CSU CRAIOVA
Laurențiu Reghecampf, reacție nervoasă la adresa celor de la CFR Cluj: „Petrescu poate să spună ce vrea el. Să le dăm trofeul de acum!”

Doar dacă merită

O afirmație pe care este greu s-o treci așa ușor cu vederea, ținând cont că „Ceapă", cum îi spun fanii olteni, este și mâna sa dreaptă în vestiar.  Antrenorul, foarte probabil, și-a dat seama imediat că a spus mai mult decât trebuia, că a dat „din casă", și s-a grăbit să completeze: „Sunt fericit că și-a reînnoit contractul. Are toată încrederea din partea mea, din partea clubului. Pentru mine, este un jucător important și vorbesc cu el aproape zilnic".

Gazeta Sporturilor a aflat însă că Reghe chiar este nemulțumit de atitudinea lui Nistor la antrenamente și de aceea nici nu l-a mai luat în calcul pentru primul „11”. Cu alte cuvinte, „dacă altădată erai titular necondiționat, acum vei juca doar dacă meriți. Ne putem descurca și fără tine". Așa a procedat la un moment dat, toamna trecută, și cu Mihai Bălașa și Alexandru Mateiu. Cu ultimul i-a reușit, de Bălașa s-a debarasat în mercato hibernal!

26 de minutepe meci, în medie, a jucat Nistor în ultimele 4 partide, după ce i-a trecut durerea la picior: 28 cu FCU Craiova (2-0), 45 cu Academica (3-1), 31 cu Chindia (1-0) și zero cu Mioveniul (3-0)

„Dacă fizic nu ești în parametri..."

În ceea ce-l privește pe Nistor, a contat mult și episodul Sepsi (1-3). Pentru că venea după COVID-19, Reghe l-a introdus la pauză, dar, după 22 de minute, n-a mai putut continua: „Am avut o discuție, a spus că este apt, dar îl doare piciorul în continuare. A trebuit să-l schimb". 

Nistor a ieșit supărat, însă președintele Sorin Cârțu a lăsat de înțeles într-o intervenție la Digi Sport că, în mod normal, nici n-ar fi trebuit să joace:

„El o fi supărat, dar știți cum e și cu COVID-ul ăsta. Întotdeauna, fizic, nu-ți revii atât de repede. Cred că săptămâna asta dacă o fi făcut un antrenament...Când am fost miercuri la antrenament, într-adevăr, l-am văzut acolo.  Dar nu știu dacă a făcut și marți, sau ce a făcut, așa, superficial. 

Apoi, antrenamentul de miercuri, vă dați seama că nu îl făcea la parametri ridicați pentru meciul de vineri. Așa că el nu ar fi trebuit să fie supărat. E un jucător important pentru echipă și lumea își pune speranțe în el. Dar, dacă fizic nu ești în parametri, e greu...".

3 goluriși 5 assist-uri a bifat Dan Nistor în acest sezon din Liga 1, în 25 de apariții din 29 posibile

VIDEO Laurențiu Reghecampf, declarații înaintea partidei cu Farul: „Faptul că ambele sunt deja calificate în play-off va fi benefic pentru spectacol”

Citește și:

Agentul lui Mirko Pigliacelli a făcut anunțul despre viitorul fotbalistului: „Trebuie să fie toate părţile dispuse la tratative”

Vești bune pentru Reghecampf! Două reveniri importante înainte de meciul cu Farul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  07 Martie 2022, 15:38

Fara Nistor echipa joaca altceva, chiar daca nu impresioneaza. Dar joaca echipa, nu numai Nistor care cere mingea de la toti ca sa dea o pasa de 2 metri, dupa care cere iar mingea, si tot asa... Si ii mai si cearta pe toti, fie ca n-ajung la pasele lui, fie ca pierd mingea, dupa ce tot el i-a bagat la inghesuiala. Ca a mai dat si pase bune, adevarat, dar prea putine. In orice caz, fara Nistor CSU va arata mai bine cu un mijloc care, meci dupa meci, se va rutina si va juca cu totul altceva.

dansy
dansy  •  06 Martie 2022, 17:53
Postat de sdaniel1972 pe 06 Martie 2022, 14:05

E in scadere maxima, nu il recunosc... Pase simple gresite continuu, actiuni zero, la fel ca si suturi cadrate... E foarte departe de ce a fost...

Ai văzut in meciul cu fcu cum a demarat pe culoar și ce pasa la fix a dat pentru Baiaram?

104312381121787
George Nelu  •  06 Martie 2022, 17:19

Nistor este la fel asa cum a fost si la Dinamo. Adica a inceput binisor, a continuat bine spre foarte bine. Apoi caracterul l-a tradat. S-a certat cu Bratu, cu galeria si a tinut-o tot asa. Acum va face la fel. Mai ales ca a semnat un nou contract la Craiova.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează