FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, contre cu Laurențiu Reghecampf! Antrenorul se opune mutării salvatoare pentru FCSB: „Nu vreau să zic mai multe”

Gigi Becali și Reghecampf au lucrat împreună la FCSB +15   FOTO
Gigi Becali și Reghecampf au lucrat împreună la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 13:20 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 13:35

Gigi Becali (62 de ani) a anunțat că vrea să-l aducă înapoi la FCSB pe preparatorul fizic Thomas Neubert, fiind nemulțumit de accidentările de la echipă. 

Neubert, care lucrează cu Laurențiu Reghecampf la Al Wasl, e ademenit cu un salariu de 10.000 de euro pe lună și ar fi tentat de o revenire la FCSB. Totuși, se pare că Reghe nu ar fi de acord ca neamțul să-l părăsească, după cum susține Becali. 

„Eu îl doresc foarte mult pe Neubert la noi, dar să vedem dacă pot să îl și aduc. Am spus că sunt gata să îi dau și 10.000 pe lună. Nu stau să îl întreb pe Vintilă de treaba asta. Am mari probleme cu accidentările și sunt supărat din cauza asta. 

Neubert lucrează acum cu Reghe. Deși Reghe a zis pe față că îl lasă să vină la noi, totuși, pe la spate îl ceartă, îl întreabă de ce vrea să vină la noi. Așa am auzit. Nu vreau să zic mai multe că nu are rost să dezvoltăm subiectul ăsta”, a declarat Gigi Becali la Prosport. 

Thomas Neubert, instrumental în succesul FCSB 

Venit la FCSB împreună cu Reghecampf în 2012, Thomas Neubert a atras atenția prin pregătirea fizică intensă, bazată pe folosirea benzilor TRX. În cele două sezoane în care au lucrat împreună în Ghencea, FCSB a câștigat două titluri, Supercupa, Cupa Ligii și s-a calificat în optimile Europa League și în grupele Ligii Campionilor. 

În 2013, în primăvara EL, „roș-albaștrii” au reușit s-o elimine pe Ajax în „șaisprezecimi”, 0-2 în Olanda, 2-0 pe Național Arena și 4-2 la penalty-uri, iar în optimi au învins-o pe Chelsea la București, 1-0, însă au ratat calificarea, după 1-3 la Londra. În 2014, Neubert a părăsit FCSB alături de antrenorul Laurențiu Reghecampf, cei doi preluând Al-Hilal, în Arabia Saudită. 

VIDEO. Ilie Stan: „FCSB are un lot valoros, dar are prea multe accidentări”

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Gaz Metan 

+11 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

Bogdan Planic ignoră mesajele de la FCSB și amenință! Ce lovitură îi pregătește sârbul lui Gigi Becali

Răsturnare la 180 de grade! Vintilă, în pericol la FCSB! Noul obiectiv trasat de Gigi Becali: „Altfel pleci”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
107991897552266
Piramidon Quijote  •  29 Iunie 2020, 19:38
Postat de Vlad Hartea pe 29 Iunie 2020, 13:45

Este suparat ca nu a primit si el o oferta de la Becali !! Cum se pare ca la Al Wasl este pe faras pentru canpionatul viitor, Reghe viseaza sa revina la Fcsb, pentru ca alta echipa din tara nu este capabil s-o antreneze, iar de prin tarile arabe nu cred ca are vreo oferta !! Cu alte cuvinte ii forteaza mana lui Becali !! Sa speram ca patronul nu se lasa asa de usor !!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

116988019705812
Trafalet Simfoniu  •  29 Iunie 2020, 18:13

Dacă tleviziunea cehă ar mai produce desenele animate Lolek și Bolek sau Animafilm ar revigora Bălănel și Miaunel , ar găsi alți 2 *** mai potriviți ca ăștia să le servească drept sursă de inspirație ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

116988019705812
Trafalet Simfoniu  •  29 Iunie 2020, 17:41

*** ... *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează