FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reghecampf nu s-a mai abținut! L-a "înțepat" pe Nicolae Dică: "Asta trebuie să faci pentru a fi un antrenor mare"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 09:17

După ce a fost atacat de Denis Alibec, Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a fost înțepat și de Laurențiu Reghecampf.

Reghecampf, fost antrenor la FCSB și actual tehnician la Al Wahda, a vorbit despre relația dintre Alibec și Dică și a lăsat să se înțeleagă că antrenorul a greșit

"Denis este un fotbalist valoros și, ca orice fotbalist valoros, este capricios. Antrenorul, ca să fie complet, trebuie să știe să discute cu fiecare jucător în parte. Atacantul poate avea o perioadă slabă, care vine din frustrarea că nu marchează, că nu-i iese ce-și pune-n minte și că ratează.

Trebuie să studiezi și psihologie ca să ajungi antrenor mare și să vorbeşti cu jucătorii tăi, astfel încât să-i faci să zboare pe teren și să depășească limitele critice! Sunt puţini atacanţi ca Denis Alibec în România. Sunt sigur că va trece peste acest moment greu și îşi va demonstra încă o dată valoarea", a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Fanatik.

Alibec cu Reghecampf la FCSB - 6 luni*: 14 meciuri, 8 goluri
Alibec cu Dică la FCSB - 1 an: 20 meciuri, 1 gol
*au fost luate în calcul doar meciurile de Liga 1

"De ce mă întrebaţi pe mine de ce n-am funcţionat sezonul trecut? Întrebaţi-l pe Dică de ce nu a mers relaţia dintre noi. Nu mai pot să vorbesc despre asta fiindcă acum sunt la alt club şi trebuie să-mi văd de parcursul de aici, dar spun doar atât: primele 6 luni au fost foarte bune, cu domnul Reghecampf. Atunci de ce am fost bun? Şi când am fost bun se vorbea de mine. Probabil că nu m-am recuperat cum a trebuit când am avut pubalgie. Oricum, campionatul s-a pierdut din cauza lor, nu din cauza mea, că doar nu joc eu singur" Denis Alibec, 12 septembrie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
pake_spp
pake_spp  •  15 Septembrie 2018, 23:44

studiezi psihologie sau ti-l iei pe Neubauer preparator...fizico-tactic, apoi traiesti din trecut...

mioriticul
mioriticul  •  15 Septembrie 2018, 22:43
Postat de 7martie2018 pe 15 Septembrie 2018, 13:42

De ce nu puneți o poză cu Reghe și ochelarii de ***? Se *** antrenorul cel mai de succes din istoria Fotbal Club FCSB, arăta a super maneIar, de ce nu îl expuneti așa cum e?

Ho poza ptr. MM?

1525647587480373
Tudor Barbulescu  •  15 Septembrie 2018, 19:29

Domnule Reghecampf, daca taceai filizof ramaneai!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează