FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 1-1

Reghecampf nu se mulţumeşte cu remiza de la Mediaş: "Trebuia să avem 12 puncte"

Reghecampf s-a bucurat la golul lui Rusescu, dar nu s-a mulţumit cu un singur punct.
Reghecampf s-a bucurat la golul lui Rusescu, dar nu s-a mulţumit cu un singur punct.

Articol de - Publicat luni, 13 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 13 august 2012 00:17

Laurenţiu Reghecampf e nemulţumit de faptul că jucătorii din ofensivă nu înscriu din multele ocazii pe care echipa şi le creează.

- Domnule Reghecampf, mulţumit sau nemulţumit după acest meci?
- N-am cîştigat, deci n-am cum să fiu mulţumit. Ne-am creat numeroase ocazii, însă ratăm prea mult. Am avut situaţii de unu contra unu cu portarul şi nu dăm gol, trebuie să eliminăm aceste lucruri!

- V-aţi temut la 0-1?
- Steaua joacă fotbal, iar cînd dai peste o echipă care se pune pe două linii şi tu ratezi enorm, există posibilitatea să fii surprins pe contraatac, ceea ce s-a şi întîmplat. Apoi, normal că e dificil să întorci meciul, mai ales dacă în continuare nu marchezi din situaţii clare.

- Steaua are 10 puncte după 4 meciuri, e bine?
- Nu. Trebuia să avem 12 puncte din 12 posibile, atunci era bine! Sîntem Steaua, trebuie să ne dorim mereu maximum! E păcat să nu profităm de aceste meciuri în care jucăm bine, în care avem ocazii, dar le irosim.

- Aţi contestat vehement faza din final, în care aţi solicitat penalty.
- Au fost mai multe faze controversate, dar eu nu comentez arbitrajul niciodată. În timpul meciului am avut reacţie, însă e normal să am în tensiunea jocului.

"Ne-am comportat ca o mare echipă, n-am renunţat nici un moment la atac. N-aş putea spune că sînt mulţumit, dar mă gîndesc şi că am fi putut pierde dacă se făcea 2-0 la acea mare ocazie a gazdelor" ( Mihai Stoica, manager general Steaua)

"Eu l-aş folosi pe Nikolici în locul lui Rocha deoarece brazilianul mi se pare prea lent pentru ceea ce trebuie să fie un vîrf. În plus, cred că e şi un pic grăsuţ" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
mirrorman
mirrorman  •  13 August 2012, 13:12

Evident ca Reghe si-ar fi dorit toate punctele,dar atentie la cum joaca echipa si cum din pacate nu o percep unii adoratori:Steaua arata binisor de la brau in sus,dar in jos,spre poarta,sunt cateva probleme.Daca nu va reusi sa le rezolve din timp.Reghe va spune peste 4 etape ca „e bine si cu 13 puncte,suntem acolo,sus!!!” O echipa legata,care sa le-nchida benzile, le pot pune probleme majore,si asta fara a fi neaparat de top! Despre mijlocul apararii il las sa vorbeasca pe JJ...

mbogdan80
mbogdan80  •  13 August 2012, 12:31

la astia de la gaz medias le tremurau chilotii in finalul partidei.. nu stiau ce sa mai faca ca sa scape fara gol.. steaua a demonstrat ca e echipa mare si are atitudine.. nu cred ca este echipa capabila in liga I sa o invinga..si inca ceva steaua va fi din ce in ce mai puternica

badeadorian
badeadorian  •  13 August 2012, 12:14
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Daca cedezi primul poti sa bagi vrajeala cu 'cel mai destept cedeaza primul" !!! profita ....

Vezi toate comentariile (21)
Comentează