FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO 1-3

Reghecampf: "Nu vreau să comentez arbitrajul, dar Avram nu ne-a dat un penalty" :)

Reghecampf acuză arbitrajul lui Marius Avram
Reghecampf acuză arbitrajul lui Marius Avram

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 aprilie 2012 00:14

Chiajna a pierdut pe teren propriu cu Dinamo, 1-3, iar Reghecampf acuză arbitrajul şi faptul că dinamoviştii au tras de timp

"A fost un meci destul de bun al nostru, din păcate jucătorii mei nu au înţeles că lui Dinamo nu trebuie să îi dai şanse să marcheze. Din păcate noi nu am reuşit să înscriem din trei metri, în schimb ei ai făcut-o la prima fază de poartă pe care au avut-o.

Nu vreau să critic arbitrajul, nu vreau să îl comentez, dar cred că am avut şi lovitură de la 11 metri, apoi cei de la Dinamo au stat mai mult pe jos şi au tras de timp", a spus Reghecampf.

sursa: mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
detyy
detyy  •  21 Aprilie 2012, 13:53
Postat de mihaienache pe 17 Aprilie 2012, 13:18

in germanika cand tranteai meciuri sa facut o ancheta asa imi amintesc acuma o arzi dubios prin liga lu mitittica si cum o iei in c..r cum incepi sa zbieri ca t....a de nevastata...nu ai stofa de antrenor stai calm !!!

sau facut anchete...dar nu impotriva lui..deci nu vb daca nu stii cu siguranta...

mihai_ferdinand
mihai_ferdinand  •  17 Aprilie 2012, 23:11

Ca sa piarda Dinamo, trebuia sa stea prodanca in 4 labe, la tot lotul, plus echipele de tineret si juniori, plus echipele de rugby, baschet si hanbal. Asa ba reghe scapai de o grija, plus ca stiai o treba, luai si tu 3 puncte.

mihai_ferdinand
mihai_ferdinand  •  17 Aprilie 2012, 23:08

Pai daca iti dadea penalty la faza aia, nu mai marca iordache:))) Asta habar nu are cand si cum a marcat 10-arul lui:)))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează