FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Reghecampf prefațează duelul cu ASA și se plânge de programul echipei » Care este starea lui Marica și ce probleme de lot are antrenorul Stelei

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 aprilie 2016 10:34

Laurențiu Reghecampf a susținut o conferință de presă și a vorbit despre meciul Stelei cu ASA Tg. Mureș, de duminică, și despre accidentarea lui Marica.

...despre meciul cu ASA: "Este un meci foarte important, iar noi avem ceva probleme de lot.  Marica va reveni săptămâna viitoare. Marko Momcilovici este mai bine, dar sunt semne de întrebare în vederea meciului de mâine, iar Chicpiu care este suspednatere.

Cei de la ASA formează un grup puternic, cu jucători buni. Toate echipele se mobilizează când joacă cu Steaua. Este o euforie. Dacă îi lăsăm pe mureșeni să joace, vom avea probleme. Trebuie să fim atenți pentru că au jucători de valoare. Toți băieții sunt pregătiți. Este foarte important pentru noi să rămânem sus. Acest play-off se va juca până în ultima etapă.

Cred că toate echipele au șanse la titlu și se pot întâmpla multe. Orice echipă poate pierde puncte. Nu trebuie să considerăm că ASA nu poate face o surpriză. Pentru noi, toate meciurile sunt finale.

Jucăm cu Dinamo, Viitorul și Pandurii și avem și meciurile din Cupa Ligii și Cupa României, cu Astra și Dinamo. Nu prea suntem avantajați de program, dar asta e", a spus Reghecampf la conferința presă, potrivit Dolce.

...despre Marica: "Am primit o veste bună. Marica nu are nici întindere, nici ruptură musculară. El nu va juca mâine, dar va reveni săptămâna viitoare. 

Este foarte bine că Marica a ieșit de pe teren când a simțit ceva. Nu i s-a agravat accidentarea și poate reveni mai devreme. Așa poate fi apt pentru meciul cu Dinamo. Este clar că nu va juca mâine.

"Alibec nu este problema mea. Este un jucător foarte bun pentru Liga 1, dar eu nu sunt selecționer. Nu pot spune dacă trebuie convocat sau nu. Este unul dintre cei mai buni atacanți din Liga 1. Nu vreau să vorbesc despre un transfer al lui, pentru că nu e fair-play. Vom vedea la finalul sezonului" Laurențiu Reghecampf

Meciul Steaua - ASA Tg. Mureș va avea loc duminică, de la ora 20:30, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
potera
potera  •  02 Aprilie 2016, 16:49
Postat de dvd1 pe 02 Aprilie 2016, 14:24

iti vine sa versi doar cind ii vezi fata de blatist nemernic. in puscarie cu asta

Cumva Reghe i-a făcut aseară echipa lui Rednic? Niciodată nu a jucat Rednic cu improvizația aia pe partea dreaptă, cu Marc fundaș și Hanca mijlocaș dreapta. Tocmai pe acea parte și-a făcut de cap în special Alibec. Aseară a fost un blat ordinar. Cum poate fi blatist Reghe când toată lumea a devenit brusc anti stelistă? Cu cine să mai facă blat, cu Iași, Botoșani, etc?

dvd1
dvd1  •  02 Aprilie 2016, 14:24

iti vine sa versi doar cind ii vezi fata de blatist nemernic. in puscarie cu asta

958984520821048
Sorin Dreyer  •  02 Aprilie 2016, 14:08

Cind citesc toate insultele si injuraturile pe care Le primeste Reghe,si compar cu felul in care vorbeste,civilizat, fara sa jigneasca pe nimeni,fara injuraturi,chiar cind se ia de cineva,asa ca Sumudica,nu l-a injurat,nu l-a jignit,nici pe el si nici pe Astra,Dinamo,sau Galeriile lor.nu a facut apropouri, sau acuzatii de vinzari sau blaturi,cum face Sumudica,meci de meci,sau alti antrenori!atunci ma intreb cit de prostii pot fi unii, si fani,si jucatori,antrenori,sau conducatori de cluburi,ca dupa fiecare meci Al Stelei sa-si verse veninul si frustrarea pe Steaua,Becali,Reghe,Stoica?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează