FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reghecampf propune un antrenor la FCSB: "Ar fi cel mai bun, ar putea gestiona relația cu Becali" + Ce spune despre Dică + Unde pleacă: "Viitorul meu e acolo"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 19:57

Laurențiu Reghecampf a declinat oferta lui Gigi Becali și spune că viitorul său e în Germania. Antrenorul a vorbit despre Nicolae Dică, dar a și propus un nume finanțatorului de la FCSB.

"Sunt șanse mari să antrenez în Germania. Inima mea e alături de Steaua, de Gigi Becali, dar eu acum am alte planuri. Nu e vorba doar de bani. În ultima perioadă am hotărât să nu mai apar și să nu-mi mai dau cu părerea pentru că totul a fost interpretat greșit.

Cred că orice experiență în viața de antrenor e benefică. Referitor la Dică, el e un antrenor tânăr, care are calități foarte bune.

În ultima perioadă au fost foarte multe accidentări la Steaua, nu e ușor să ai o altă echipă de start în fiecare etapă. Nu e problema mea ce s-a întâmplat la Steaua. Nu-mi permit să comentez ce s-a întâmplat acolo.

Dică știe foarte bine ce a făcut la Steaua. Pentru el a fost o experiență foarte bună. A crescut foarte mult și sunt sigur că numele lui a crescut. În momentul de față nu există o altă echipă cu un lot mai valoros decât cel de la Steaua. S-au făcut anumite sacrificii. Nu vreau să se interpreteze și să se spună că Dică n-a făcut ce trebuia. El a avut ghinion, că a avut mulți accidentați", a declarat Reghecampf la TV Digi Sport.

Printre antrenorii cu care a vorbit Gigi Becali azi a fost și Dan Alexa, despre care spune că e o variantă foarte bună:

"Dan Alexa a avut rezultate foarte bune, e un antrenor tânăr, care s-a impus. Ar fi o șansă foarte mare pentru el să ajungă la Steaua. Dan Alexa ar putea gestiona relația cu Gigi Becali".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
adi67
adi67  •  24 Decembrie 2018, 16:06

Referitor la relatia cu Alexa , Reghe a declarat ca acesta este "ca un membru al familiei" Ce sa intelegem ? Poate l-au infiiat ...

1566178743642986
Vlad Hartea  •  24 Decembrie 2018, 11:22

Din care liga din Germania are oferta Reghecampf ??? Sunt tare curios !! Poate din Liga 3, de la Cottbus, unde a activat ca jucator.

158180581397392
Bala Nicolae  •  24 Decembrie 2018, 10:20

CAND CINEVA ITI APARA ONOAREA DE FAMILIST SA AVEM PUTIN PARDON SI MAI ALES MULT RESPECT

Vezi toate comentariile (26)
Comentează