FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CSMS 1-1

Reghecampf sacrifică totul pentru titlu: ”Nu mă interesează cupele!”

Articol de - Publicat duminica, 28 februarie 2016 00:00

Reghecampf sacrifică totul pentru cursa din play-off, decisivă în toate calculele de viitor ale Stelei.

- Domnule Reghecampf, cum recepționați acest egal?
- Sunt puncte pierdute, alte puncte importante după cele irosite cu Voluntari. Asta e situația, nu putem da timpul înapoi, tot ce trebuie să facem e să ne concentrăm pe ce urmează în play-off. Aștept ultimele meciuri ale etapei ca să vedem pe care loc vom încheia sezonul regulat. La asta mă gândesc acum.

- În afara play-off-ului, urmează și o dublă manșă cu Dinamo, în Cupa României.
- În acest moment, campionatul e obiectivul, nu mă interesează altceva. Cupa României și Cupa Ligii sunt pe plan secund.

- Înseamnă că veți folosi o echipă de rezerve contra lui Dinamo?
- Voi alcătui o formulă care să poată juca în Ștefan cel Mare, să aibă șanse să câștige meciul. Dar unii fotbaliști trebuie menajați, pentru că nu pot evolua în trei partide într-o săptămână, așa cum arată programul nostru.

- Cum vi s-a părut Marica azi?
- Ciprian a creat golul pe care l-a înscris Stanciu și a jucat în general bine, a alergat mult, a avut și ocazii. Sunt foarte mulțumit de Marica. Păcat că nu marchează!

" Enache trebuie să înţeleagă că e fundaş"

- A absentat Bawab, accidentat. Cât va sta?
- Nu e o accidentare gravă, însă o lună de acum înainte nu va putea să joace.

- V-a surprins Iașiul cu ceva?
- Nu, nici cu golul pe care l-a marcat Golubovici. Insistasem în discuțiile cu jucătorii că trebuie să aibă mare grijă la el, fiindcă e un atacant cu un joc de cap foarte bun.

- Cu ce v-a supărat Filip de l-ați schimbat la pauză?
- Nu-mi acuz jucătorii. Când cineva nu se ridică la nivelul așteptărilor, îl înlocuiesc. Dar asta nu înseamnă că sunt supărat pe vreun fotbalist, se întâmplă ca unul sau altul să nu fie în formă într-o anumită zi.

- Dar înlocuirea Enache-Râpă cum ați gândit-o?
- Gabi e un fotbalist de atac, un om care aleargă foarte mult, dar trebuie să înțeleagă că în anumite situații trebuie să te comporți ca un fundaș atunci cînd joci în apărare.

"După meci, i-am reproșat lui Balaj numărul minutelor de prelungire, doar atât i-am zis. În rest, nu am nici un reproș pentru arbitri, nu au influențat jocul"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Pentru noi ar fi bine s-o bată Dinamo pe Astra. Că s-a calificat ASA în play-off chiar nu mă interesează, noi am jucat să câștigăm, nu să încurcăm Iașiul"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
steauaucl
steauaucl  •  29 Februarie 2016, 09:18
Postat de gica_oboreanu pe 28 Februarie 2016, 14:48

jiji e la fundu' sacului. cupele nu dau suficient sa recupereze. e nevoie de mult mai mult, de banii din liga campionilor... a facut omul niste cheltuieli in iarna, spera la recuperare si mult mai mult. deci, tzinta e , grupele europene. nici mai mult, nici mai putin. fix. :) daca nu, insolventa ?!

tu compari pe STEAUA cu petrolu sau dinamo sau rapid ??? O echipa precum STEAUA nu moare nici daca vrei intentionat sa o falimentezi deoarece este prea iubita in Romania !!! Fiecare tara are asa ceva ...cluburi ca astea NU AU CUM SA MOARA !!! voi dusmanii ...sunteti prea marunti ... tot ce puteti face este dati din gura degeaba !!! TOT STEAUA CASTIGA CAMPIONATUL !!! iar tu tot cocalar cu masina la avatar vei ramane....

guyencea
guyencea  •  28 Februarie 2016, 16:39
Postat de digei pe 28 Februarie 2016, 13:51

Eram sigur,cam astea sunt limitele "marelui antrenor" facut mare de acel preparator fizic care vad ca de data asta nu prea mai face mare branza.Galca singur cu vedetele plecate la Reghe in Arabia si fara mari transferuri a reusit tripla.Baiat modest care a muncit a tacut si le-a rezolvat pe toate CHIAR SI HUIDUIT DE DERBEDEII LUI talpan ....Manelistul se rupe in arogante i-a adus Becali cam tot ce a poftit si uite-l ca da inapoi.Steaua joaca precum o echipa din Ilfov probabil de aia se si muta la Domnesti acolo unde gratarele vor sfarai la foc automat sub comanda marelui antrenor.

*** așteaptă disperati mesaje de la Ingamfatul, *** si Medusa, trioul manelist care transmite pe facebook mesaje ghiolbanesti de susținere a celor 49% profesori universitari *** sau conferențiari cu toiag, *** C-asa sunt *** Nu sunt proști destul, până nu sunt si fuduli !! *** Greetings moooo...!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cris4co
cris4co  •  28 Februarie 2016, 16:33

a-mi pare rau de voi dragi moldoveni dar sa va invatati minte si in viitor sa jucati fotbal meci de meci.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close