FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA 1-1

Reghecampf, scos din minți de arbitraj: "Alibec e vânat!" + Jucătorii evidențiați de antrenorul Stelei

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 februarie 2017 22:27

Laurențiu Reghecampf a contestat deciziile arbitrului Adrian Cojocaru, care l-a eliminat pe Denis Alibec pentru două cartonașe galbene, unul pentru proteste și celălalt pentru simulare.

Totodată, antrenorul Stelei i-a evidențiat după partida cu CFR Cluj terminată la egalitate, 1-1, pe Alibec și pe Vlad Achim.

"Au fost foarte, foarte multe greșeli de arbitraj. Cred că un jucător care cade și dorește să continue faza nu trebuie să primească galben. Mi se pare că Denis e un pic vânat, mai ales că i s-a făcut reclamă proastă. De ce nu i s-a dat și lui Amorim galben pentru simulare? Cred că trebuie să avem mai multă înțelegere, iar în momentul când se iau decizii, arbitrii trebuie să se gândească de două ori.

Când am intrat în cabină, am văzut tibia lui Achim, care era plină de sânge. Nu cred că avea el cum să-și lovească adversarul acolo. Mă bucur că Vlad Achim a jucat foarte bine azi. E un jucător care ne poate ajuta.

Când vom putea evolua cu Gnohere și Alibec în același timp o vom face. Momentan nu se poate. Oricum Denis a făcut un meci foarte bun azi", a declarat Reghecampf la TV Dolce Sport.

"Viitorul merită să fie pe primul loc. A întors rezultatul la Dinamo. Asta e, trebuie să ne luptăm cu ei. Dacă suntem mai buni îi vom bate de două ori"
Laurențiu Reghecampf

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
daweroirl
daweroirl  •  06 Februarie 2017, 10:01

Arbitrul asta a fluierat tot , a stricat un meci frumos ...cartonase galbene acordate prea usor ambelor echipe .

1610711385807044
Misu Mihai  •  06 Februarie 2017, 09:30

Cojocaru a tras tot meciul cu FCSB ! Deac in loc sa primeasca 11 metrii a primit galben iar apoi in loc de aut pentru CFR , Deac a primit rosu !!!

1615275382087697
Yuri Firsov  •  06 Februarie 2017, 09:17
Postat de manole18 pe 06 Februarie 2017, 08:20

Alibec : "Din ce cunosc eu regulamentul, dacă te ridici și nu ceri fault, nu primești cartonaș galben."

DA!!!dar trebuie sa cunoasca regulamentul si....ARBITRUL!!!!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează