FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA TG. MUREȘ 2-1

Reghecampf și-a criticat jucătorii după 2-1 cu ASA: "Suferim! Nu am luat cele mai bune decizii"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2016 22:59

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre meciul Stelei cu ASA, 2-1, și a declarat că unele faze l-au nemulțumit, dar este bucuros că a câștigat.

"Am trăit meciul la intensitate maximă. Și etapa asta și etapa trecută am câștigat pe final și asta este bine și dă un moral bun jucătorilor. Trebuia să închidem meciul în prima repriză, la ocaziile avute, dar asta este. Suferim, dar e bine că am câștigat. Azi nu am luat cele mai bune decizii, mai ales când am avut cornere și lovituri libere.

Nu sunt îngrijorat că atacanții nu au marcat, atât timp cât am câștigat. Am obținut cele trei puncte și sunt mulțumit de toată lumea. Trebuie să continuăm pe acest drum și să câștigăm etapă de etapă. Astăzi, am jucat doar noi, iar cei de la ASA doar s-au apărat.  

Stanciu este un jucător foarte bun și crește de la meci la meci. El își dorește foarte mult să joace bine", a spus Reghe la DigiSport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
corectu
corectu  •  04 Aprilie 2016, 08:50

Trebuia sa fie 3-0 la pauza.Victorie meritata.Aufost greseli de arbitraj si de o parte si de alta:Pintilii trebuia eliminat,penalty nu a fost(mai intai a faultat Atacantul lui ASA pe Ripa).In min.64 trebuia eliminat Gonzales pentru al doilea galben(neacordat).Atentie la faulturile dure impotriva lui Stanciu(si la meciul cu Pandurii).

benaflek
benaflek  •  04 Aprilie 2016, 08:38

bravo reghe.muresul a dat gol din o intamplare.lasa l pe becali sa vorbeasca ce vrea ca imbatraneste si el.

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  04 Aprilie 2016, 08:09

tu ai gresit,Reghe ! scoti un atacant ca sa bagi un fundas ametit la doar 1-0 ? scoti o nefla (Enache) si bagi alta ? (Karja) ...te-a lasat inspiratia,manelistule ! pardon,geniule !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează