FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL, AZI, ORA 18:55, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Reghecampf spune că Steaua n-are nici un motiv să se teamă de primul meci în Europa League: "Ştiu totul despre Stuttgart!"

Martin Harnik (în alb) e titular indiscutabil la VfB, fiind cotat la 11 milioane de euro
Martin Harnik (în alb) e titular indiscutabil la VfB, fiind cotat la 11 milioane de euro

Articol de - Publicat duminica, 02 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 01 septembrie 2012 22:36

Antrenorul din Ghencea susţine că un mare avantaj al Stelei e faptul că elevii săi sînt pregătiţi fizic de un preparator fizic neamţ, la fel cum sînt şi fotbaliştii trupei lui Labbadia.

"Avem un mare avantaj după această tragere la sorţi şi anume că antrenorul nostru cunoaşte bine primul adversar, pe Stuttgart" a fost una dintre declaraţiile pe care Mihai Stoica le-a făcut după ce Steaua şi-a aflat rivalele în grupa Europa League. Ieri, Reghecampf a confirmat chiar el că debutul în această serie, în deplasare cu Stuttgart, nu numai că nu-l sperie, dar îl motivează suplimentar.

"OK, Stuttgart a terminat pe locul 6 în Bundesliga, un campionat extrem de tare, avem respect, însă Stuttgarta nu mai e atît de puternică precum a fost acum ceva timp. În plus, cunosc absolut totul despre Stuttgart. Îl cunosc şi pe antrenorul lor, Bruno Labbadia", a spus Reghe.

"Labbadia e un antrenor tînăr, care pune foarte mare accent pe pregătirea fizică, de aceea a fost şi acea diferenţă clară la meciul lor cu Dinamo Moscova, din play-off. Deci echipa lor e foarte bine pregătită fizic, însă şi băieţii mei sînt antrenaţi, din acest punct de vedere, de un antrenor neamţ şi nu se va vedea nici o diferenţă", a adăugat Reghe, făcînd trimitere la faptul că preparatorul fizic din Ghencea e neamţul Thomas Neubert.

E mulţumit de program
Antrenorul Stelei s-a referit şi la modul în care are Steaua programate jocurile din grupă. "Cred că ne avantajează, cel puţin eu sînt mulţumit. Trebuie să mergem la Stuttgart să obţinem 3 puncte, după care avem două jocuri acasă. Cred că după 3 jocuri putem să luăm o opţiune serioasă la calificare, dar trebuie să fim atenţi la meciurile cu echipele nordice!", a spus Reghecampf

Fanii s-ar califica în primăvară
Într-un clasament inedit, al mediei de spectatori pe care cele 4 echipe din grupa Stelei au avut-o în sezonul trecut, în toate competiţiile, trupa din Ghencea se plasează pe un loc ce i-ar asigura participarea în primăvara europeană. Prima e Stuttgart, cu o medie de 55.090 de fani, apoi Steaua (16.192), Copenhaga (15.540) şi Molde (9.817).

"Dacă îi voi cere ajutor lui Dan Petrescu, care a jucat cu Stuttgart în play-off? Nu cred că are timp Dan acum să ne stea nouă la dispoziţie, dar voi apela la toţi prietenii pentru a aduna cît mai multe informaţii" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Grupa este bună, însă cred că nu are nici o favorită. E bine că am evitat numele grele din prima urnă, însă din ultima mi-aş fi dorit să nu vină două echipe, Anji şi Molde. Atenţie mare la Molde, care a scos-o pe Heerenveen de o manieră foarte clară!" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

9 ani a jucat Reghecampf în Germania, în perioada 2000-2009, pentru 3 echipe diferite: Energie Cottbus, Alemannia Aachen şi Kaiserslautern

10 ani e diferenţa de vîrstă dintre antrenorul lui Stuttgart şi Reghecampf, Bruno Labbadia avînd 46 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
ro_army
ro_army  •  13 Noiembrie 2012, 09:16
Postat de plischi pe 02 Septembrie 2012, 10:20

problemele stelei nu sunt legate de pregatirea fizica. la acest capitol elevii lui reghe stau chiar foarte bine. fortza de a-l impiedica pe adversar sa joace asa cum doreste conteaza in economia partidei. mai greu este cu reversul medaliei pentru ca atunci cand intra in posesie jucatorii stelei mai au destul de lucru, iar asta nu tine atat de stiinta antrenorului cat de ceea ce stiu - sau pot - jucatorii, luati fiecare in parte sau pe ansamblu. borceanu, ca sa dau un exemplu, stie sa impiedice un adversar, dar dupa ce a reusit sa-l deposedeze incepe sa-si arate limitele. si nu este singurul aflat in aceasta situatie in cele 90 de minute de tranta pentru victorie.

Ai dreptate, mai trebuie un pic umblat la echipa .

tandd
tandd  •  02 Septembrie 2012, 14:19
Postat de vladutz13 pe 02 Septembrie 2012, 01:34

La cate meciuri am vazut cu Barcelona si eu pot spune ca stiu totul despre Barca, asta nu inseamna ca sunt capabil sa-i si bat!!!

pai n-ai vazut ca reghe cita din dictare?daca asa a zis el ciobandante el ce vroiai sa zica,gata anu asta e finala UEFA:)))

peter76610
peter76610  •  02 Septembrie 2012, 12:46

cine pune pariu cu mine ca steaua nu câstiga nici un meci în aceasta grupa ? vor scoate 3 sau 4 egaluri si atât ,mai mult nu pot ,sa fim seriosi ,nu puneti botul la ce spune regheblat ,eu un papagal ,cunoaste el f bine pe stuttgart ,cunoaste pe ma-sa sau pe ionela prodan. el nu a batut nici o echipa tare toata viata lui de antrenor ,doar impresii si vise .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează