FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Reghecampf stă liniştit: "Bild a primit rezultatele de la Europol, nu sînt pe lista lor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 februarie 2013 21:09

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a vorbit  la Contraatac de la GSPTV despre scandalul în care este implicat cu privire la meciuri trucate, dar şi despre ultimele detalii privind echipa înaintea partidei cu Ajax.

...despre scandalul cu Dinu: "Mi-am propus să nu mai comentez nimic despre subiectul cu Dinu, vreau să vorbesc doar despre fotbal. Nu e bine că se ajunge la aşa ceva, dacă cineva are dovezi sau ceva palpabil că eu am făcut aşa ceva, să aducă probele şi accept"

...despre convorbirea cu presa din Germania: "Am fost sunat de cei de la Bild, erau uimiţi că există astfel de scandaluri într-o ţară aşa civilizată ca România, nu credea că se poate arunca cu noroi cum vrea fiecare. Mi-au zis că au primit rezultatele de la Europol (n.r. Organizaţie de combatere a criminalităţii la nivel european) şi nu am fost niciodată bănuit de aşa ceva"

...despre echipa din meciul cu Ajax: "Am în minte un prim "11". Aşteptăm jucătorii de la echipa naţională, sper să vină sănătoşi şi să pregătim ultimele detalii pentru meciul cu Ajax"

...despre problema fundaşului central: "Szukala îşi pregăteşte masca cu care va juca, el va veni duminică la Amsterdam direct, sperăm să îl putem recupera la timp.  Poziţia de fundaş central nu este o problemă, Pintilii şi Filip pot juca oricînd acolo. Bratu nu este încă recuperat 100% din punct de vedere fizic, poate mult mai mult de atît"

...despre revenirea lui Iancu: "Gabi Iancu este refăcut total, îl veţi vedea la ultima partidă amicală şi cel mai probabil va fi în lotul pentru meciul cu Ajax"

...despre Ajax: "Doar Mihai Stoica va fi prezent la partida pe care Ajax o va juca în campionat duminică cu Roda. Eu nu pot ajunge, trebuie să rămîn lîngă echipă. MM cunoaşte foarte bine fotbalul olandez şi implicit şi Ajax. Ovidiu Stîngă îi urmăreşte pas cu pas pe cei de la Ajax şi mă va ajuta enorm, am mare încredere în el. Mă bucur enorm că mă ajută".

Playtech: Specialiștii trag un semnal de alarmă. Ce riscă să pățească femeile ce s-au imunizat împotriva Covid-19


Comentarii (10)
valy1948
valy1948  •  07 Februarie 2013, 13:31

Astazi, dupa multi ani, vechii militieni, ironizati odinioara de populatie, neexistand sector public in care sa fie create atat de multe bancuri pe seama lor, incearca sa revina in prim plan intr-o tara in care analfabetismul tinde catre nivelul perioadei interbelice. Parca ii vad pe cei chemati odinioara sa apere legea cum intrau cu sacosele in spatele aprozarelor si macelariilor pentru a-si umple sacosele, din ce in ce mai mari si voluminoase, iar de aici pana la mari infractiuni nu este decat un pas. Dinu nu poate fi strain de mari infractiuni, iar faptul ca un alt militian-Mitica- ii spune legenda nu justifica comportamentul lui de procuror comunist, facut la ordin. Legendele au demnita

brod
brod  •  07 Februarie 2013, 09:22

"cei de la Bild, erau uimiţi că există astfel de scandaluri într-o ţară aşa civilizată ca România..." şi restul e clar, ironia ălora ori n-a fost înţeleasă de becaliot, ori...,

ovi81ugw
ovi81ugw  •  07 Februarie 2013, 08:52

bineinteles ca nu a fost niciodata banuit de catre europol...ei urmaresc doar din 2011 pana in prezent

Vezi toate comentariile (10)
Comentează