FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Nemulţumirile lui Reghecampf înainte de FC Voluntari - CSU Craiova: „Primim foarte ușor goluri. Ele vin în urma unor greșeli personale!”

Laurențiu Reghecampf// Foto: Imago
Laurențiu Reghecampf// Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 09 decembrie 2021 15:00 / Actualizat joi, 09 decembrie 2021 15:26

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) vrea toate punctele la Voluntari, echipă pe care spune că o respectă.

La prima vedere, FC Voluntari îi iese numai bine în cale Universității Craiova. Ilfovenii sunt adversarii favoriți ai alb-albaștrilor, mai ales când se joacă pe stadionul „Anghel Iordănescu”. Arenă unde, din 2015, au bifat 7 victorii și două remize.

Golaveraj, 18-5. Numai că Voluntariul nu mai e chiar adversarul rudimentar și docil pe care l-au bătut și-n tur, cu 3-0. De atunci, echipa pregătită de Liviu Ciobotariu s-a înscris pe un trend ascendent, cu 9 victorii, două remize și 3 eșecuri, iar pe Craiova o așteaptă de pe locul 3 în clasament și are 3 puncte avans.

Laurențiu Reghecampf, scandalizat de prețul biletelor la Voluntari - Craiova: „În curând vom fi în 2022 și mai avem parte de asemenea episoade?”
VOLUNTARI - CSU CRAIOVA
Laurențiu Reghecampf, scandalizat de prețul biletelor la Voluntari - Craiova: „În curând vom fi în 2022 și mai avem parte de asemenea episoade?”

Reghecampf vrea victoria cu Voluntari

Antrenorul oltenilor, Laurențiu Reghecampf, nu concepe să plece din Voluntari fără cele 3 puncte: „Cu tot respectul pentru ce au realizat, dar mergem acolo să câștigăm”. 

E atitudinea potrivită a unui antrenor cu multe trofee în palmares. Dar vine după 3 eșecuri consecutive, o remiză și are probleme cât să dea și altora.

Reghecampf a fost deranjat de întrebările legate de meciurile din Liga Campionilor.

„Voi mă întrebați de eliminarea Barcelonei?! N-am reușit să disputăm trei, patru meciuri cu același unsprezece, din cauza accidentărilor. Ratăm foarte mult, primim goluri ușor.

Să vă fac un review al meciului de la Botoșani? Am avut bară când de acolo e mai ușor să pui mingea în poartă, penalty ratat, gol primit din ofsaid. N-am ajuns să ne speriem de adversari și nu cred că noi nu mai speriem adversarii”, a declarat antrenorul oltenilor la conferința de presă.

Acuză problemele de concentrare și inconstanță

Laurențiu acuză, în schimb, probleme de concentrare și inconstanță: „Avem perioade când marcăm cinci, șase goluri și ne distrăm, avem momente când ratăm și pierdem. Marcăm două goluri cu FCSB, două cu FC Argeș și pierdem de fiecare dată cu 2-3. 

La Botoșani dăm două goluri, dar și primim două, iar la final, pe-o greșeală a lui Screciu, era să-l încasăm și pe al treilea. Primim foarte ușor goluri. Acestea nu vin pe greșeli de echipă, de tactică, ci în urma unor greșeli personale! Avem o echipă foarte bună, trebuie să găsim un echilibru”, a afirmat Laurențiu Reghecampf.

4 indisponibiliare Craiova în acest moment: Valerică Găman, Houri și Conte, accidentați, Marius Constantin, suspendat. Pigliacelli e incert

Când am venit la Craiova, împreună cu conducerea ne-am propus să construim o echipă care să câștige titlul în următorii doi ani. Încerc să-i educ pe jucători să gândească și să joace ca niște campioni.

- Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova

Citește și:

Dan Petrescu și-ar putea pierde atacantul! CFR Cluj, notificată să achite datoriile față de fotbalist

Laurențiu Reghecampf, scandalizat de prețul biletelor la Voluntari - Craiova: „În curând vom fi în 2022 și mai avem parte de asemenea episoade?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
robotucigas
robotucigas  •  09 Decembrie 2021, 20:57
Postat de wrx. pe 09 Decembrie 2021, 17:16

Primiti exact ce meritati, qlonatilor! Va lasase Jiji la butoane doua meciuri si visati la Campionat :)))))) Afara din Craiova cu voi!

Mai bine clonat decât proști si slugi *** ca voi. Voi sunteți o rușine sa purtați numele universitatea Craiova. Si totuși, ce *** ai spus aici slugă? ***, sau le *** ***. Gata bai, nu v-ați saturat sa fiți proști? Nu v-ați saturat sa fiți slugile lui mititelu. Uite ***, se găsirea suporteri unei echipe înființată acuma 5 ani să spună clonă. Voi ce *** sunteți? Uitați-vă duceți-vă *** la poze vechi cu universitatea si veți vedea CSU si nu Fcu. *** *** ***, voi vorbiți de clonă când sunteți si clone proaste? Vai de steaua voastră!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wrx.
wrx.  •  09 Decembrie 2021, 17:16

Primiti exact ce meritati, qlonatilor! Va lasase Jiji la butoane doua meciuri si visati la Campionat :)))))) Afara din Craiova cu voi!

1.fcu
1.fcu  •  09 Decembrie 2021, 16:42

Ne bucuram din suflet !!! La cat mai multe greseli !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează